Dietari de campanya: ‘Alexandre’, proves

22 de maig del 2010

A. em truca d’hora al matí, entre esverat i sorprès per la meva innocència o coratge, no sap com qualificar-ho. Em diu que com és que he gosat publicar els problemes de Sandro Rosell amb la justícia del Brasil. M’explica que aquest tema fa dies que circula entre les redaccions dels diaris del país, però que cap ha gosat treure’l encara i que, de fet, no pensen publicar-ho mai. I que si no sabia que Rosell ha dit que està molt tranquil perquè no hi haurà cap periodista que s’atreveixi a treure’n ni una ratlla; bé, exactament, ho va dir d’una manera més testosterònica. “No en sabia res, la veritat. Estic enfeinat amb el treball de final de carrera i a penes dono l’abast a seguir què passa i a actualitzar el meu bloc”, li he dit. “No em puc creure que Rosell hagi dit això ni que els diaris no ho hagin publicat per por a les represàlies de Rosell, si arriba a ser president”, he afegit. “Doncs, ja hi pots pujar de peus perquè és així. O ho has vist publicat?”, ha inquirit.

***

Però, ho vaig sentir anit a Catalunya Ràdio, al Club de la mitjanit de Pere Escobar. En van parlar, referint-se al meu bloc, per bé que algun dels tertulians va dubtar que fos cert i va posar en qüestió la meva professionalitat. Faig de periodista, i encara que, com tothom, no estic exempt de cometre errors, és clar -o ho hauria de ser- que no hagués comentat ni copiat cap correu electrònic, ni hagués fet cas a cap informació que no hagués comprovat abans i n’hagués valorat la transcendència. El que succeeix són dues coses. Primer, que jo no tinc un diari, només un bloc, i per més ressò, credibilitat i potència que pugui tenir, només és un bloc amb totes les limitacions que també té. I, segon, perquè el que pretenia en un primer moment era posar en relleu la potència que sí té la xarxa i que en ella ja s’havia començat a jugar una campanya en paral·lel a l’oficial; i que haver dit que aquestes eleccions es decidirien a la xarxa no consistia a que tots els candidats obrissin comptes al Facebook, el Twitter, etc., i prou.

***

Tota aquesta qüestió va començar com a investigació parlamentària arran d’una pregunta del diputat Paulo Tadeu. El Tribunal de Comptes va fer el corresponent informe i la fiscalia va obrir investigacions judicials. És veritat que la informació a Internet costa una mica de trobar i t’hi has de passar una bona estona, però hi és tota i actualitzada. Perquè, al capdavall, es tracta de registres públics. Es pot començar a navegar a partir de:

http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/RDI-RQ-01542-2009.pdf <http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/RDI-RQ-01542-2009.pdf>

http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/RDI-RQ-01455-2009.pdf <http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/RDI-RQ-01455-2009.pdf>

http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/JOGO%20BRASIL%20(2).pdf <http://www.paulotadeu.com.br/arquivos/JOGO%20BRASIL%20(2).pdf>

***

Em truca L. Primer vol saber com estic. Després, comentem la notícia. Diu: “Si surt president Rosell i el cas va en marxa, el Barça es pot trobar amb un president processat al Brasil, oi?”

107 pensaments sobre “Dietari de campanya: ‘Alexandre’, proves

    • aquest senyor s’ha dedicat a publicar qualsevol rumor que apareixia sobre Joan Laporta (la majoria d’ells de dubtosa credibilitat) en canvi ara…

    • Encaa no heu perdut i ja esteu fen oposició? Deú n’hi do, no hi haurà qui us aguanti a partir del 13/06!!!!
      Ja que esteu tan interessats (el bloggista i els seus “palmeros”)en assumptes judicials, si us plau, relacioneu les empreses que gestiona el buffete del Sr.Laporta, la seva relació i parrticipació en aquestes sent President (no precandidat)i els judicis en tràmit al respecte.

  1. Ara toca un altre tema també per desenmascarar de Sandro Rossell:
    El retorn dels boixos nois i casuals fcb a la nova grada jove de rossell.

    Aquí us deixo molt material per a investigar i treure´n la cosa clara:

    1) fem una recerca a google ràpidament. Veuras que l´article de l´sport és incorrecte. Ells mateixos han fet un comunicat negant que Fanatics barça inclogui Dracs o Sang Culé…..

    Article de dracs al respecte:

    http://dracs1991.blogspot.com/2010/05/fanatics-barca.html

    hemeroteca del grup pudor: http://hemeroteca.elmundodeportivo.es/preview/2010/05/19/pagina-16/5628262/pdf.html?search=Fanatics%20Bar%C3%A7a

    2) Si estiguessim pel gol nord o fessim desplaçaments de forma continua amb l´equip no faria falta aquesta aclaració, però per als qui no ho feu:

    Els grups en questió son (tal com està circulant per diferents blogs de futbol del barça per internet…)

    taliban blaugrana, nostra ensenya, icc, kf, grup fidel, almogavers,supporters puyol,toxicos ventura,unibarçataris i falta un que per motius obvis, encara no es pot dir.

    Anem més a fons. Entreu al blog de tóxicos ventura

    http://toxicosventura.blogspot.com/

    Algú dubta de la seva vinculació amb boixos nois i casuals?

    Anem més a fons. Grup Fidel.

    Apart que neixen com una secció de boixos…i aixo el que busqui per google, pot veure que les continues alusions a grup fidel sempre han estat “boixos nois seccio grup fidel”. De qui son amics els de grup fidel i comparteixen taula, festa i desplaçaments? Amb Casuals fcb i boixos nois. I no han volgut tenir relació amb d´altres (sang cule, dracs, etc…) per no fotre´s en problemes amb boixos nois & casuals.

    I supporters Puyol?

    Per molt que ens agradi la seva ideologia política, els seus millors amics altre vegada son els casuals fcb i els boixos nois…

    Unibarçataris?

    Va home va! Si el seu president viu a Mèxic, casat i te una filla que es d´allí. El grup va ser l´unic que no va marxar del gol nord a la famosa grada jove, quan almogavers i sang cule van haver de marxar cuita i corrent, perque els casuals feien la caza al “rojo” i el sureda ja havia perdut tota l´autoritat.

    Unibarçataris es va quedar per fidelitat amb boixos nois, per la relació amb el desaparegut, xavi gos i per por a Casuals fcb, off course. Pero ara, qui és unibarçataris? Jose Antonio Rey Freixes, tio que no està ni a la uni (unibarçataris era una penya d´universitaris), persona molt afí a Casuals fcb?

    Tot això és una tapadera….si veus la gent que surt a les fotos de fanatics barça, son peresones que al gol nord i als desplaçaments, comparteixen taula sempre amb boixos i casuals.

    I ara pensem que es rebelaran contra ells? Precisament ara que marxa Laporta? Aixo amics és una tapadera, i tot està maquillat i arreglat perquè boixos i casuals tornin al camp nou.

    I en que beneficia això a en Sandro Rossell?

    Doncs perque Sandro ja ha vist que quan puji com a president, tindrà molts anti-sandro, i ja sabem els favors que els casuals i els boixos van fer en el seu moment a en Nuñez i Gaspart, sortir a tribuna a dispersar, atonyinar o amenaçar tot aquell que no anés amb ells.

    Per en Sandro, una claca de 2000 tios a cada partit, que facin callar als possibles “antis”…això no te preu.

    M´extranya que ni en Laporta ni ningú hagi fet una mica de recerca, perquè les proves són més que evidents…

    • Personalmente, creo que esto es aún más grave que el fraude en Brasil. Voluntariamente re-introducir los violentos en el club y perjudicar el imagen de nuestro club es de un cinismo increible.

    • @esturcs, perquè dius sort? Per la por a que es sàpiga la veritat??? Penós que la gent que no vulgui saber la veritat de les coses i anar amb els ulls venats només perquè el Sandro va portar el Ronaldinho. No ha fer res més aquest home, apart de intentar desestabilitzar el club desde fora i per sota la taula.

  2. @Miquel,
    Doncs a mi em sembla excel.lent el que fa Jordi Badia, realment l´únic professional que està exercint periodisme de veritat. Que segueixi “tirant de la manta”, que trobarà coses espectaculars de Sandro, per això ha estat callat tan de temps…

    Els Rossellistes es posen nerviosos…

    Per cert, si es veritat que la premsa sap lo del Sandro i la investigació realment és tot plegat una vergonya. Quin criteri hi ha per parlar de laporta i uzbekistan i en canvi callar lo d´en Sandro.

    Quins mitjans de comunicació més merdosos tenim…

    I tv3? Callen com putes??? On és l´ètica professional?

  3. No entiendo muy bien el revuelo… Se trata de que hay sospechas de que tiene contactos con políticos en Brasil y los utiliza para ganar dinero de forma poco transparente no?
    Bueno, primero, hasta que no se juzga existe una cosa llamada “presunción de inocencia” no?
    Segundo… la siguiente noticia que va a dar el sr. Badia será las comisiones que se ha metido Laporta en el bolsillo? (presuntamente también claro está…. que le pregunten a Akasvayu)
    Y así seguiremos hasta que no haya candidato sin enmerdar no?
    Está bien que se comenten estas cosas, pero… si solo se comentan en un sentido se pierde el factor “credibilidad” a una velocidad supersónica.

    • 1) De las comisiones de Laporta tampoco hay nada probado.

      2) Es Rossell quien se pone en la boca la bandera de la ética, cuando en realidad parece que está siendo investigado por la fiscalia en Brasil. Menudo falso!

      Basta ya de corruptos. Barça si, Sandro no!

  4. @esturcs : el que va per mal camí ets tu noi. Això són documents legals, això és informació real. Una pregunta bàsica: per què ha amagat a tothom que té aquesta empresa? Per què?

  5. @oscarbares:

    Seguro que tambien dices esto (“hasta que no se juzga existe una cosa llamada “presunción de inocencia” no” o “si solo se comentan en un sentido se pierde el factor “credibilidad” a una velocidad supersónica”) a MD, Diari Gol, Pelikano y los otros panfletos de Rosell… No queremos comisiones en le Barça. Ni los de Laporta, ni los de Rosell. No queremos de nuevo años y años con problemas judiciales. BARCA SI, ROSELL NO!!!

  6. @Oscarbares,
    Aquí no hay ni sospechas ni rumores, hay una investigación en toda regla en Brasil. ¿porque se lo tenia tan calladito? ¿como tiene la jeta de atacar a laporta, cuando el también está bajo sospecha?
    Venga hombre!

    • Jordi Badia no se presenta a las elecciones del FCB.
      Quien si está siendo investigado por la fiscalia de Brasil es Sandro Rossell.

      De quien está la credibilidad en juego es de Sandro Rossell….ahora me creo a Laporta cuando mencionaba lo de las comisiones….

      Barça si, Sandro no!

      ps: y que asco el rossell dejando entrar otra vez a los boixos nois al camp nou, diciendo que se han reformado, como dijo en rac1….

      http://www.tweetcepts.com/boixos-nois

  7. Yo he encontrado otra perla de este presunto “periodista”. Jordi, se te ve el plumero!!

    De un tirón me he leído “El Barça al descobert”, el libro que ayer presentó Jordi Badia y me ha servido para reafirmarme en lo que pensaba del personaje, un periodista que perdió el respeto de la prensa deportiva desde el primer minuto, que no fue nada dialogante y que impuso una manera de hacer en el club que le llevó a salir, literalmente, por la puerta de atrás como él mismo explica.

    http://guso.lacoctelera.net/post/2009/02/19/el-honor-perdido-jordi-badia

  8. No se trata de la credibilidad de Jordi Badia, pero de la credibilidad de documentos oficiales brasileños. Y qué credibilidad tiene Diego Valor? Por favor… Los Boixos Nois 2.0 de Rosell se ponen nerviosos…

  9. @oscarbares:

    Los culés de verdad no quieren comisiones de ningún tipo. Ni las comisiones de Laporta, ni las comisiones de Rosell. No queremos de nuevo seis años de procesos judiciales… BARCA SI, ROSELL NO!!!

  10. Elmundodeportivo ja ha començat la operació neteja d´imatge. Aquest matí el titular era la noticia de rossell amb el titular de laporta i uzbekistan…

    La noticia ha desaparegut….

    Ara apareix molt i molt amagada una entradeta sobre l´entrevista d´ahir, on el titular s´ha canviat i ara parla de villa….

    Prou manipulació del grup godó!

  11. A ver, ya que me ha saltado mas de uno a la yugular, si no os importa os respondo:

    1- Tema Rosell. Me parece bien que se quiera a gente con las manos limpias y una conducta ejemplar en la presidencia del club… es muy bonito y suena estupendo. Pero quizás que volvamos a la realidad, porque mas allá de los mundos de youi, no creo que exista un solo empresario de éxito que no haya hecho un pacto con el diablo en alguna ocasión… y si se trata de países como Brasil… mas aún.
    2- Yo no apoyo a Rosell, así que por mi le podéis dar toda la cera que queráis, pero creo que no está de mas ser objetivos. Si se investiga a Rosell en Brasil por presunta corrupción, es algo que desconozco (o mejor dicho, desconocía, porque por lo leído y desde la credulidad, diría que parece ser así)
    En cualquier caso, la fuente la desconozco completamente, no se si es verdad o no, y se trata de un ejercicio de fe… porque tampoco creo que a nadie de este país le suene raro que entre políticos se hagan acusaciones alegremente que luego quedan en nada.
    Lo único que me queda claro tras leer la “noticia” es que Jordi Badía cree que Rosell forma parte de una sociedad ( o una trama) en un paraíso fical que subcontrata a otra de la que es titular… haciendo que cierto globo se infle para sacarle dinero al estado brasileño… y hasta donde he leído, pruebas, lo que se dice pruebas.. ni una. Especulación toda la que quieras, pero de lo otro nada.
    Entiendo que Jordi Badía le tenga tirria a Rosell y esté haciendo campaña para el honesto Juan Lapuerta (que leches honesto? HONESTISIMO) Pero lo hace con unas “pruebas” un tanto lamentables… especular, no es informar estimado Jordi… aunque claro… cada cual se convierte en la voz de su amo de la forma que quiere.
    3- Sería bueno que Sandro Rosell lo aclarase, porque desde luego es mas que un lunar, es una pedazo de mancha enorme para cualquiera que se postule a candidato del Barcelona.
    4- También espero que la gente no se deje llevar porsimpatías absurdas, al final se trata de un presidente para la entidad, no para nosotros, porque aparte del Sr. Badía, ninguno de nostros va a sacar nada de que gane Ferrer en vez de Rosell (ve sr. Badía que fácil es especular alegremente?)

    • Perdona pero no me valen tus argumentos.

      1) todos los empresarios hacen trapicheos? Pues lo siento, yo no les quiero como presidentes del barça. Si criticamos a Laporta por el tema uzbekistan, a Rossell aún más. Primero porque en el tema uzbekistan no hay ninguna investigación abierta y en el tema rossell si la hay, lo que pasa es que lo desconocíamos.

      2) Badía se peleó con Laporta. Que se lleve bien o mal con Rossell? Ni lo sé, ni me importa. Si destapar que Rossell está siendo investigado es que le cae Rossell, entiendo que eso es una manipulación malintencionada tuya. Si se le investiga, cobarde es el periodista que se calla, por miedo a perder influencia cuando rossell sea presi. A Badía se le puede acusar de suicida, pero sobretodo de ser un periodista de cabo a rabo y denunciar una verdad. ¿Qué duele? Pues a afrontarla…

      3) Rossell ni lo mencionará. Y cuando lo haga, con su ego, hará como la iglesia cuando se les acusa de los casos de pederastia “hay una campaña contra ellos”: El peor enemigo de Rossell es el mismo. Por eso no quiere debates, ni cuerpos a cuerpos, y por eso sus asesores le han pedido que se calle durante todo este tiempo. Porque cuando habla, la caga y se contradice, y perjudica su imagen.

      4) Ferrer, Ingla….me da igual. Pero lo que no quiero, es un presidente acusado de corrupcion. NO somos el atleti de gil. Somos el barça y llevamos ya 6 años de procesos judiciales para seguir así.
      Si es verdad…como todos los políticos, que lo deje, hasta que se demuestre que no es verdad…

      • Por puntos.

        1- Eso es algo que en lo que estamos de acuerdo, lo de Uzbekistán apesta.

        2- La supuesta verdad que denuncia cual es? has leido las noticias al respecto? me da que no

        3- Rosell no creo que lo mencione, desde luego, pero sería deseable que lo hiciera por su propio bien, igua que espero que le ponga una demanda por injurias al Honesto Juan por lo de las comisiones del Chelsea… ya se verá…

        4- En eso estamos de acuerdo, y desde luego, si a Rosell lo acusan de algo habría que intentar que no fuera un problema para el Barcelona… pero es que no está acusado de nada… ahí está el problema del sr. Badía, que vende la moto de que a Rosell lo han imputado en algún delito cuando NO ES VERDAD. Si pierdes 15m. leyendo los documentos adjuntos y un ratito buscando en google.com.br sobre el tema, verás que no hay acusación de nada. Simplemente una pregunta parlamentaria en la que se piden explicaciones de precios y condiciones porque el contrato es una chapuza (de cara al estado Brasileño no a la empresa) y se hace hincapié en esto último, que hay clausulas que están mal negociadas…. ESO ES UN DELITO? quizás que en vez de sacar el lado “sanguinario” del culé nos preguntáramos por qué un periodista que seguramente sabe leer (en Portugués, se sobre entiende) decide llamar “pruebas” a esos papeles que muestra… ¿Que prueban? me gustaría saberlo la verdad… es que no se aguantan por ningún lado!

  12. A mi me consta que Laporta ha echado a Jordi Badia del club en 2008, pues no sé si haría campaña por él. En todo caso, Jordi Badia no está especulando, aporta pruebas, incluido documentos oficiales.

    • Cuando dices que aporta pruebas a que te refieres? a los enlaces a PDF de Paulo Tadeu? supongo que ni los habrás leido, como la mayoría.
      Si quieres te hago un resumen. Esos papeles oficiales son ni mas ni menos que una pregunta a la cámara sobre el precio y método por el que se ha contratado a una empresa llamada AML (de la cual en la documentación no se nombra a Rosell como propietario ni nada, aunque asumimos que puede estar “en el ajo”)
      Lo siguiente es una relación de preguntas parlamentarias, justificando la existencia de dichas preguntas.
      Vamos, que es como si yo creo que el alumbrado de mi calle ha salido muy caro, y que el contrato (que no es subasta pública) no me ofrece garantías… y a través de procuradores hago una pregunta de por que se ha pagado lo que se ha pagado y a quien… y por que a esa persona…
      UFFF suena terriblemente delictivo! Puede que me haya perdido algo? ahhh si, me he perdido la parte en la que se acusa a Alianto Marketing Ltda. de algo deshonesto ¿? porque ahí no hay nada!
      Ahora si se trata de poner una mancha sobre alguien solo porque nos cae mal, oye ningún problema, le llamamos “pijo chuleta” y nos quedamos tan anchos….
      Joder pensaba sinceramente que habría mas chicha en este supuesto escándalo… ahora entiendo que en nigún sitio se hagan eco de esta presunta noticia. Como todo lo que publica el tal Badía sea igual le auguro un futuro esplendoroso en el paro… o en el despacho del Honesto Juan

      • Hay más pruebas que en los casos Uzbekistan/Traffic juntos… Y esto solamente empieza. El y su familia tienes tantas negocios. No quiero ver a mi presidente en los tribunales durante seis años. Y lo del código ético de su Consell Senior debe ser un chiste…

        Barça si, Rosell no.

      • Oscar,
        Que parte de este fragmento no has entendido?

        “Tota aquesta qüestió va començar com a investigació parlamentària arran d’una pregunta del diputat Paulo Tadeu. El Tribunal de Comptes va fer el corresponent informe i la fiscalia va obrir investigacions judicials.”

        Los documentos representan la primera parte del texto..el tribunal de cuentas recibió el informe y la fiscalia abrió investigaciones…

        Hay que leer bien….

        Ahora…donde estan las pruebas de las comisiones de Traffic? Donde están las pruebas escritas de uzbekistan?

        Se ha escrito, hablado y publicado mucho acerca de traffic y uzbekistan sin ninguna prueba y resulta que está prohibido hablar de esto, porque no hay documentos escritos…

        Una verguenza!

      • Pues no he entendido la parte que falta… Cuando pasó de pregunta parlamentaria a Juicio?

        Será que no ha pasado aún del parlamento? que aún están discutiendo si lo habrá o no? que aún están intentando recabar las 8 firmas necesarias para tirarlo adelante?

        Mira, a mi, si este tio es un jeta y lo meten en el trullo me da igual, pero levantar FALSAS acusaciones contra alguien que puede ser el próximo presidente del Barcelona no me parece bien.

        La realidad es que Alianto Marketing Ltda. No ha sido acusada de nada… y esa es la puñetera realidad.

        La realidad, es que Brasil, igual que España, tiene mil y una “batallas” entre políticos de cualquier color para sacar de la poltrona al otro y colocar ellos sus culos… pero nadie ha pensado por un momento en que puede haber sido completamente legal el tema? que puede perfectamente ser un contrato obtenido gracias a contactos sin ningún fraude detrás?

        Oye mientras no se demuestre lo contrario, acusarle de haber sobornado, tener una empresa en un paraíso fiscal para hacer chanchullos y demás… para mi dista mucho de ser objetivo.

        Es un tío que cae mal? pues si, igaula para tí tiene una pinta de pijo que está por encima del bien y el mal tremenda… pero de ahí a llamarle ladrón creo que media un abismo….

        A mi me da igual si trajo a Ronaldinho o a Anacleto Glz. De lo único que estoy hablando es de que me parece muy fuerte echar mierda de esta forma sobre alguien que de momento no está imputado en NADA

  13. Veig molt desinformat aquí: Jordi Badia no mante precisament una bona relacio amb Laporta. De fet, no crec que escrigui aquest bloc amb rencor. Si els fans o membres de campanya del Sandro voleu tirar merda per explicar un fet contrastat i molt greu, pitjor per vosaltres. I el mes significatiu de tot plegat: es molt trist que aixo estigui per totes les redaccions i es tapi d’aquesta manera. Amb la quantitat de comentaris que s’han fet amb
    Traffic. Estimeu mes el Barcelona o a fulanito?

    Votare en blanc.

    • Xavi,
      Això és el que pretenen els sandristes, que la gent no voti perque no hi ha opcions o que voti en blanc…
      Els mitjans de comunicació tapant aquest tema estan demostrant que el codi deontologic ja NO EXISTEIX…

      • Si tapan este tema porque este tema no existe… quizás cuando haya algo mas que preguntas parlamentarias habrá algo que publicar… prueba a leerte los documentos adjuntos.

    • Xavi, votar en blanc és el pitjor que pots fer… afavoriràs la majoria, i de moment, la majoria es diu Sandro! Això fa molta pudor…
      1) El MD i el Santi Nolla porten 5 anys fent-li campanya al Sandro.
      2) Cap diari ha publicat res sobre això que sí ha publicat el Jordi Badia.
      3) El Jordi Badia va plegar tenint una mala relació amb el Laporta
      4) Els Dracs es posicionen en contra de la iniciativa del Sandro, on a la foto apareix amb els Boixos Nois (aquests que han amenaçat de mort al Laporta)!
      5) Aquests que defensen el Sandro… tenen tota la pinta de ser Boixos!
      6) Nuñez dona suport al Sandro Rosell
      7) De moment donaré el meu aval al Marc Ingla

  14. Oscar,
    Que parte de este fragmento no has entendido?

    “Tota aquesta qüestió va començar com a investigació parlamentària arran d’una pregunta del diputat Paulo Tadeu. El Tribunal de Comptes va fer el corresponent informe i la fiscalia va obrir investigacions judicials.”

    Los documentos representan la primera parte del texto..el tribunal de cuentas recibió el informe y la fiscalia abrió investigaciones…

    Hay que leer bien….

    Ahora…donde estan las pruebas de las comisiones de Traffic? Donde están las pruebas escritas de uzbekistan?

    Se ha escrito, hablado y publicado mucho acerca de traffic y uzbekistan sin ninguna prueba y resulta que está prohibido hablar de esto, porque no hay documentos escritos…

    Una verguenza!

    • Jaume,

      Llevo contestados un huevo de posts… y a mi no me pagan para defender a nadie… si quieres pensar que Rosell es un corrupto perfecto, es tu problema.
      Si buscas información (no lo que ha escrito el sr. Badía) verás que para empezar, forma parte del juego político de acusarse de lo que sea para mancharse unos y otros y quitarse la poltrona… y que no hay acusación, sino investigación del Ministerio Público.. que no es lo mismo ni por asomo.
      A partir de ahí, seguid echando mierda a todos los candidatos y dando munición a la prensa madrileña para que nos trate como nos merecemos, somos un club de lo mas autodestructivo…

      • Oscar,
        Me da igual, tu tienes mi opinión, yo tengo la mía. Lo que me queda claro es que a Rossell se le inputa un presunto cobro de comisiones ilegales, y se mandó a investigar.
        Y estoy hay que debatirlo y publicarlo.

        De la misma forma que el candidato Rossell ha querido hablar de las supuestas inversiones corruptas y comisiones de Laporta.

        O todos moros o todos cristianos…pero lanzar mierda siempre a laporta y no poder tocar a Rossell, nada de nada…

        Todos tienen que ser investigados y que se aclare la verdad…

  15. Si el Barça a pogut aguantar 7 anys amb un President que contracte laboralment a les seves amants, que s’ha enriquit exajeradament des de que és President i que s’abaixa els pantalons a l’aeroport sóc optimista amb el futur …

    Per molt que facin no podran evitar que en Sandro sigui President, ho té guanyat!

    VISCA EL BARÇA

  16. A veure, srs. que critiqueu al Badia per haver publicat aquesta sensacional noticia:
    ja m’he cansat de sentir tonteries i desacreditacions sobre, de moment, l’únic periodista que ha gosat fer públic aquest gravíssim fet. Jo no sé fins on arribarà tot això ni quines conseqüencies se’n poden derivar, suposo que dependrà de que algún mitjà important se’n vulgui fer ressò, fet que de moment encara no he vist. El que sí sé, és que aquest home és un autèntic periodista, molt més integre que molts que surten arreu i que signen columnes de diaris importants, falsejant la realitat.
    Quin és el problema?, que aquest Sr. va treballar al FCB?, que, segons es diu, no té bona relació amb el Rosell?, o que és l’unic que té allò que s’ha de tenir per publicar una noticia com aquesta. Què hagués passat si enlloc d’ell això ho desvela, per exemple, TV3? Tindria més credibilitat? No! Però segur que tindria molt més ressó del que té ara, que tothom calla no se sap ben bé perquè.
    I em pregunto, si en Pep Guardiola se’n assabenta de tot aquest afer, voldrà signar el contracte de renovació amb un President presumptament corrupte?
    Au va! prou de mentides i de corrupció en un Club com el nostre.

      • Gràcies! però és que ja estic fart de sentir segons quines vajanades.

      • Ja deia jo que en Sandro Rossell no m’agradava sense saber res de tot això… I ara encara menys. En quan a Joan Laporta, sospesem el bó i el dolent de tota la seva actuació , mirem que pesa més i després critiquem. Perquè de tothom es trobaran coses a dir, d’una mena o altre…

  17. JORDI BADIA, EM SEMBLA LAMENTABLE QUE UN PERIODISTA FRACASAT COM TU, HAGI DE MANIPULAR INFORMACIONS I MENTIR SOBRE EL CANDIDAT PREFERIT PER TAL DE DONAR-TE A CONEIXER I TENIR NOTORIETAT. ETS PATETIC.ESPERO I DESITJO QUE CAP DIARI,RADIO NI TV T’AGAFI MAI, PERQUE SINCERAMENT, NO VALDRIES NI PER AL SALVAME DELUXE!

    • Es una mica lamentable tenir que parlar amb aquest to, Carlos.
      El Sr. Badia l’únic que ha fet és publicat el que és de domini públic.
      El Sandro s’omple la boca amb l’afer de Laporta i Uzbekistan. Sense probes.
      Aqui si que n´hi han. Això no vol dir que el Sandro sigui culpable. Però si que el Sandro esta encausat amb la justicia. Cosa que el Laporta no. No creus que això s’ha de saber?

      • Totalment d´acord Miki! Que els consellers 2.0 no ens embauquin!

  18. Al corralito de Rossellistes:

    Només sabeu insultar! Que si el badia és un “fracassat”, que si no serveix per al “salvame deluxe”…

    Senyors! No es Badia a qui estan investigant per pressumpte frau. Precisament Badia és l´unic periodista que no està comprat pel vostre Sandro…i parla amb llibertat.

    Barça si, Sandro no!

  19. TOTHOM HA DE SABER QUE AQUEST JORDI BADIA VA SER DIRECTOR DE COMUNICAIO DEL BARÇA AMB LAPORTA. I ES CLAR, ENMERDARA TOT ELQUE PUGUI PERQUE SEGURAMENT QUAN EN SANDRO SIGUI PRESIDENT I AIXEQUI LES CATIFES VEURÀ TOT EL MERDER D’AQUESTA DIRECTIVA

    • @ Carlos,
      El que tothom ha de saber és que BAdia va ser despedit per Laporta, així que d´amistats res de res.
      S´ha d´investigar tot: tan laporta com Rossell….i pinta que Rossell serà més culpable que laporta.

      No intenteu tirar merda sobre el missatger….que explica el que es diu a brasil….

  20. La intimidación de los Boixos Nois 2.0 ya ha comenzado. Así será en el Camp Nou durante 6 años si Rosell sale presidente. A callar o los violentos van a por ti. Triste.

  21. EM SEMBLA VERGONYOS QUE VOSTE SENYOR BADIA PARLI D’AQUESTS TEMES QUAN VOSTÉ ESTÀ FICAT FINS AL CAP AMB LES COMISIONS DE LA EMPRESA TRAFFIC I EL FCB. RECORDEU QUE AQUEST HOME ES INTIM DE LAPORTA I ERA EL PATETIC DIRECTOR DE COMUNICACIO QUE DISCRIMINAVA SEGONS QUINS MEDIS. UN SECTARISTA TOTAL. I VENINT D TU LA INFORMACIO, NO EM CREC RES I DUBTO TOTALMENT DE LA TEVA CREDIBILITAT. ELS LAPORTISTES JA NO SABEU QUE FER I INVENTAR PER TAL DE DESPRESTIGIAR AL ROSELL. SOU PATETICS!

    • És totalment lamentable tota la infàmia que alguns rosellistes (nuñistes) que passen per aquí intenten tirar sobre Jordi Badia. Diré més, molts d’aquestes que insulten al periodista (honrat) segur que li tenen ganes al Jordi des de que va escriure el llibre “Crònica del Nunyisme”.

      A Jordi Badia no el va destituir Joan Laporta, ell ja va comunicar a la Junta Directiva que passes el que passes desprès de la moció de censura marxaria del Club. I així ho va fer.

      Estic fart del servilisme que molts periodistes del país tenen amb el poder, periodistes acrítics, que només reprodueixen el que diuen el que manen en les rodes de premsa sense preguntes.

      Les dos professions més desprestigiades són la de polític i la de periodista. Periodistes com Jordi Badia o el Grup de periodistes Ramon Barnils, dignifiquen la professió.

      Quan a tu Jordi no sé si RAC1, et convidarà més a les seves tertúlies, si no ho fa se’ls hi veurà molt el llautò.

  22. @Jaume Ventura

    Pues si, cada uno tiene su manera de ver las cosas… pero me parece que a veces nos olvidamos que todos llevamos la misma camiseta al Camp Nou.

    Estoy de acuerdo en que es algo que no se debe silenciar, por desgracia el periodismo murió hace tiempo cuando se habla de deportes o política.

    A mi me sorprende mucho que nadie haya investigado hastaahora el traspaso de Dueñas al Akasvayu, mas cuando un directivo de Akasvayu Girona decía a todo el que le quería escuchar que (literalmente) “el cabrón del Laporta si no le pagamos bajo mano 60k euros no nos deja al Dueñas”

    Me preocupa que un presidente pueda hacer lo que quiera por encima del bien y el mal y no haya un solo periódico que investigue estas cosas… y sin embargo pierdan el culo para subirse al avión del equipo e ir a las finales.

    Yo no se si es verdad que Laporta se ha enriquecido con el club… hay muchas cosas que parecen raras y podrían no serlo, pero que ni un solo medio le haya investigado con lo “raro” que es lo del Barça y Traffic.

    Tampoco se si Rosell es un candidato y tiene las manos limpias… la verdad es que no sabemos nada de ninguno, porque mas allá de lamerles el culete, aquí nadie investiga nada.

    • Estoy segurísimo que los del Pelikano y Diari Gol han investigado (y mucho) lo de Traffic, Dueñas o Uzbekistan, Oscar. Si no han publicado nada convincente, es que no han encontrado algo y ahora todo lo que leemos son sugerencias. Pero quién investigará a Rosell? Parece que nadie. Parece intocable. Es increible. Qué país es esto? 100 familias van a decidir qué es la verdad, qué podemos saber? Triste.

    • Pero estarás de acuerdo Oscar…que si hablamos sin tapujos, largo y tendido en los medios sobre traffic y uzbekistan..y nadie tiene ninguna prueba escrita, ni física, sino intuición…lo que no puede ser es silenciar esto, que también es gravísimo.

      LO que no podemos hacer es apelar al “barcelonismo” y a que “llevamos la misma camiseta” cuando todo el mundo se lo ha pasado por el forro cuando se acusaba a Laporta y en cambio cuando la mancha toca a Rossell, todo el mundo tiene que callarse…

      Lo que te digo, todos moros o todos cristianos, y ahora yo espero que se le de la misma cobertura a esta noticia, como se ha hecho con laporta antes…

      Laporta dijo ser junto a rossell el heredero de una barça que uniría al barcelonismo, y era claro que no pasaría, porque el nuñismo le iba a pasar factura…y está ESCRITO que Rossell, que lleva 6 años maquinando contra laporta…va a recibir el mismo trato y no va a tener ni un minuto de respiro.

      Esto sólo terminará cuando salga un candidato que no sea ni cruyffista, ni nuñista, ni laportista, ni sandrista….porque la batalla es la misma, heredada por otros.

      • Si suscribo lo que dices al 100% Cuando hablo de que llevamos la misma camiseta no es por eso, sino porque leo descalificaciones personales (no tuyas) en otros comentarios que están fuera de lugar… Tu tendrás tu opción y yo la mía… y como socios tendremos que expresar la opinión cuando toque… pero que tu votes a uno y yo a otro no tendría que convertirnos en enemigos… eso es lo que mas me molesta… que parece que volvemos al cruyff o nuñez.

        Yo te puedo decir, eso si, que por negocios conozco Brasil, y de una forma un poco estrafalaria estoy bastante al tanto de muchas cosas… y me extraña que algunas no hayan salido en prensa, porque si me he enterado yo… un periodista debería enterarse.

        Como lleva años en el cargo evidentemente de lo que me llega es todo sobre Laporta, pero como te he dicho antes… no me corresponde a mi hacerlo público, porque entre otras cosas, aunque sea 100% cierto (que puede no serlo) es responsbailidad de otros y no mía mojarse en estos temas. Aunque entenderás que le llame el Honesto Juan 🙂

        Aquí los medios no sacarán nada de Rosell porque saben que es el futuro presidente, así que están lamiendo ya su culete en previsión… Es vergonzoso pero es así.

        Y oye por si tienes dudas.. mi voto sería para Salvat

  23. Jordi, tens tot el meu suport! Gràcies per OBRIR-ME ELS ULLS! Jo ja tenia indicis de que el Sandro amagava alguna cosa… però es que a més a més es vincula amb els Boixos Nois! Això és lamentable…

  24. Nois,

    He estat treballant 4 anys a Brasil, m’he llegit tots els continguts, i lo que allà posa és que estan investigant uns polítics però en cap cas s’acusa ni s’imputa al Rosell…. i la prova d’això és que son del març del 2009, per lo que si hagués qualsevol irregularitat, ja hagués sortit a la llum, poder no al Pelikano però si en algun mitjà brasiler. De fet, el Ferran em va dir que va aprofitar el seu viatge per esbrinar alguna cosa més i no ha trobat res.

    Com siguem així de serios amb totes les “bombes” que estem llençant, només aconseguirem en donar-li la raó i quedar nosaltres com uns imbècils!

    • Que al menos hablan de eso en las entrevistas, Arnau. Una investigación así, que también incluye las Islas Cayman, no se finaliza en un año. Parece que aún están investigando. En 2011 o 2012 tenemos a nuestro presidente en un tribunal en Brasil?

    • @Arnau,
      Surt en molts blogs i va correr la noticia, i si segueixes els fils per internet, veuràs que si es relaciona a Rossell amb aquest tema.

      Avui s´està jutjant a nuñez per no pagar a hisenda fa més de 20 anys….i la fiscalia ha estat investigant tot aquest temps…que et fa pensar que si la fiscalia va començar a investigar el març del 2009, ja tinguem que tenir una sentència? Desde quan la justícia va tan ràpida?

      No diguem tonteries.

      Per altre banda….qui ha demostrat que en Laporta cobri comissions amb el cas Traffic, o uzbekistan?
      I això ha parat qualsevol mitjà de comunicació en esbombar-ho a tort i a dret? Eh que no?
      Doncs vinga, parlem del tema rossell, amb la mateixa intensitat i durada que s´ha fet amb els temes traffic i uzbekistan…

  25. Per començar el sr Badia i el senyor Rosell van acabar com a gat i gos en la epoca que van coincidir al barça.
    Es molt sospitos que des de aquest blog nomes es treguin draps bruts del Sandro Rosell i que no es parli de cap mes canditat.
    Despres de tans exits esportius si l’unic que sabem fer els barcelonistes es tirarnos merda per sobre el uns als altres es que no varem apendre res de la guerra Cruyff-Nuñez.

    • A qui si hi ha algú que és sospitòs és Alexandre Rossell..tal com va demanar la fiscalia de brasil….

      No ens equivoquem…

      M´agrada que siguis tan dur amb badia i no t´indignis quan rossell, mundo, sport , rac1 i cia ataquen sense pietat a laporta per traffic, uzbekistan, etc….

      On eres llavors? On son les proves? On era la pressumpció d´inocència de laporta llavors? No és rossell qui va sortir el divendres parlant amb la boca grossa d´això?

      Ell pot parlar de pressumpta relació tèrbola de laporta amb uzbekistan o de pressumptes coses sospitoses amb traffic…i en canvi d´en rossell no es pot parlat de que la fiscalia brasilera assumeixi pressumpte corrupció per part de rossell?

      Va home va! A qui voleu enganyar?

  26. Ventura: així ho he fet! fes-ho tu i veuras lo que diuen. Si fos com tu dius, hauria alguna novetat desde el Març del 2009. Els blogs diuen clarament (en portugués clar).

  27. Vaja, quina sorpresa! No haguès dit mai que tants comentaris fossin per felicitar al Jordi Badia per un parell d’articles fantàstics. Si els blocs tenen utilitat és per això: LLIBERTAT.
    Realment es de frenopàtic alguns reacciones. No sé si les escriuen dos o tres persones amb nicks diferents, tots ells de l’equip Rosell, però fa pudor fins Vilanova…

    felicitats Jordi!!

    • Exacte Bernat!
      En Jordi Badia fa periodisme de veritat…la vergonya se´ls hauria de caure a tots els altres periodistes catalans. Badia ha atacat ferotgement quan ha calgut laporta, perquè van acabar fatal i ara no li tremola el pols en difondre una veritat com una casa sobre Rossell.

      Un 10 per a en Jordi!

  28. Una altre cosa: està molt estesa la idea de que Mundo deportivo, el Gol i altres mitjans afins van a favor del Sandro i en contra del Laporta. Jo no ho crec pas. La crostra nuñista segueix viva i aquests mitjans fan la seva feina, estigui pitjor o millor. Però jo veig una unanimitat dels mitjans en afavorir la candidatura de Sandro Rosell, no només d’aquells. El Periodico de Catalunya és menys pro Rosell que La Vanguardia? O El País, que ha tirat molta merda contra el Laporta amb el tema Uzbec? No crec que pas que el Grup Zeta s’hagi destacat sempre en ser nuñista, ni que el Sandro estigui proxim als socialistes.

    La gent s’ha de distanciar de tot plegat i votar amb personalitat.

  29. Senyotrs el tema és molt senzill i ja ha esclatat.
    La fiscalia de Brasil imputa a Alexandre Rossell!
    Que m’és igual, senyors, que algú així no es pot ni presentar.
    I que si es presenta, no guanyarà.
    Que ja circula per tot arreu d’internet!
    Ara haurà de ser publicat.

  30. Això fa molta pudor…
    1) El MD (el Santi Nolla, la Cubero, etc.) i el GOL porten 5 anys fent-li campanya al Sandro.
    2) Cap diari ha publicat res sobre això que sí ha publicat el Jordi Badia.
    3) El Jordi Badia va plegar tenint una mala relació amb el Laporta
    4) Els Dracs es posicionen en contra de la iniciativa del Sandro, on a la foto apareix amb els Boixos Nois (aquests que han amenaçat de mort al Laporta)!
    5) Aquests que defensen el Sandro… tenen tota la pinta de ser Boixos!
    6) Nuñez dona suport al Sandro Rosell (osigui el PP)
    7) El Marca i l’As publiquen notícies a favor del Rosell… curiós no?
    7) De moment donaré el meu aval al Marc Ingla (ja que és l’únic que pot treure-li la més que probable vitòria al Rosell)

  31. La candidatura dle Rosell ha fet un petit comentari al facebook oficial en replica a un comentari d’un usuari que demanava explicacions del tema.

    El comentari original era:

    Miguel Barot: Sandro encaussat a Brasil per un presunte frau: https://jordibadia.wordpress.com/. Us imagineu un president del Barça d’aquesta mena?

    La resposta desde la candidatura és:

    Sandro Rosell – Tots som el Barça: Barot,
    La noticia a la xarxa sobre l’afer de Brasil es refereix exclusivament a una investigacio que fa el Tribunal de Comptes als politics de l estat de Brasilia, NO AL SANDRO ROSELL.
    Prou de difamacions, no aneu enlloc amb fer una campanya amb mentides i manipulacions, sense proves sou vosaltres qui falteu a la veritat (font: http://www.facebook.com/donemsuportasandrorosell?ref=ts)

    És que no han llegit les noticies? Això és el que Rosell ha explicat als qui operen el seu facebook?
    Crec que això el pot tumbar, sincerament crec que el soci no voldrà un president amb problemes amb la justicia. No creieu?

  32. Ja es ben bé que tots plegats els dissabtes tenim poca feina.
    Per cert l’Eto acaba de guanyar la seva tercera “champions”.
    Bona nit i visca el Barça, encara que ens fotem els plats pel cap.

  33. L’Arnau Cases és el més sensat dels que han intervingut en aquest debat. Jo tampoc votaré Sandro Rosell a les eleccions, ni ara mateix tinc clar entre els altres dos candidats importants per quin em decantaria, però deixem d’empastifar la campanya amb assumptes com aquest del Brasil, que com diu l’Arnau Cases, no va contra el Sandro Rosell sinó contra altra gent que res tenen a veure amb el Barça. Parlem de futbol, que és el que a tots ens agrada.

  34. Rosell ha presentado su proyecto el 11 de mayo. Estamos el 22 de mayo y ya ha perdido las elecciones. Cinco años trabjando en la oscuridad y después de 11 días todo se acabó. Los votantes harán justicia. Amén.

  35. Quan Arnau Cases diu que “el Ferran em va dir que va aprofitar el seu viatge per esbrinar alguna cosa més i no ha trobat res”, es refereix a Ferran Soriano? A la web de l’Ingla informen que la setmana passada el Soriano va estar pel Brasil presumptament per presentar la traducció al portuguès del seu llibre. Si fos així, ja li val. En Rosell anava al Brasil a fitxar jugadors com Ronaldinho i el Soriano a buscar ‘fems’ per empastifar la campanya. I a sobre, no va trobar res!

  36. Amb tot el que he llegit,se m’ha presentat feina. Demà em posaré a alguns d’aquests enllaços que es presenten, per a saber-ne una mica més de l’assumpte. Però, sobretot, per damunt de tot, el nostre BARÇA…

  37. No, Andrés, no són ganes de desviar el debat, ja prou interessant, tant com faltat de proves fefaents. Només que m’ha quedat el dubte que si, a part d’anar a presentar el llibre, cosa que no dubto, el senyor Soriano va aprofitar el viatge al Brasil per buscar, com deia abans, ‘fems’ per empastifar la campanya. És l’enèsima difamació que sorgeix en campanya, gairebé totes dirigides cap a Sandro Rosell. Vaja, vaja, vaja…

  38. Pero qué puede hacer Soriano en Brasil? La justicia brasileña está investigando el caso y ya está. Y no necesitas viajar a Brasil para investigar algo. No seas tan inocente, hombre. Soriano al menos lo pone en su web cuando va a Brasil. Si Rosell va a las Islas Caymán, supongo que no lo hace. Vaja, vaja, vaja…

  39. He llegit tota la informació, he buscat per internet totes les informacions i he pogut llegir que sí que s’acusa presuntament des dels mitjans de comunicació (diaris digitals ESPN) a Alexandre Rosell de estar relacionat amb tot aquest cas de corrupció mitjançant les seves empreses ‘fosques’. També he sentit un tall de ràdio brasilera CBN: http://cbn.globoradio.globo.com/playlist/asx.php?audio=2009%2Fnoticias%2Ffraude_090323

    http://cbn.globoradio.globo.com/home/2009/03/23/EMPRESA-DE-FACHADA-RECEBE-R-9-MI-DO-GOVERNO-DO-DF-PARA-REALIZACAO-DE-JOGO-ENTRE-BRASIL.htm

    ESPN Brasil: http://espnbrasil.terra.com.br/selecaobrasileira/noticia/115048_PANETONE+E+CIRCO

    Tot això és molt greu, però encara més, si els mitjans de comunicació catalans no ho publiquen! Això és una vergonya! S’ha de fer conèixer arreu! Pero com ho podem fer?
    Jo de moment ho he enviat a: btv, diari avui, diario sport. Però crec que no em faran cas. Si us plau, feu el possible perquè els mitjans ho publiquin!

  40. Los medios de Brasil estan investigando a los politicos,no a Sandro Rosell. Otra cosa,es que sandro, por contactos con la federacion brasileña participara en aquel amistoso por motivos de organizacion, lo que no quiere decir que tenga nada que ver con dichas comisiones.Al igual que muchas otras persona de portugal tb participaron y no se les acusa. Lo que es evidente es la tírria que Jordi Badia tiene a Sandro Rosell. Y lo que me parece mas vergonzoso son las manipulaciones, mentiras,sectarismos y juicios a la ligera que estan diciendo contra Rosell con tal de que no gane las elecciones (cosa poco probable pese a semejante difamaciones). Sandro lleva años preparando un proyecto serio y solvente para hacer aun mejor el Barça. Y Sandro es el unico que hasta ahora ha dicho las cosas de manera constructiva y sin criticar a nadie, no como el resto de candidatos (especialmente INGLA que aun nadie sabe nada de su proyecto y se limita a dar ideas de otras candidaturas o del propio rosell como cuando propuso crear masias por todo el mundo). Hasta Soriano ha vuelto con las manos vacias de Brasil sin prueba alguna. Pido a jordi badia que rectifique y sea serio en sus juicios. Y ya puestos a investigar, señor Badia, le pregunto:
    -¿Porque no explica las subvenciones gratuitas del PSC a la candidatura de ingla, subvencionando los buses de bcn con su publicidad y pagado con los impuestos de todos los que residimos en barcelona?
    -¿ Porque no explica el apropiamiento del censo electoral por parte de INgla?
    -¿Porque no explica las comisiones de laporta y en las que usted tb estaba con la empresa traffic?
    -¿porque no explica los acuerdos “comerciales” con Urbekistan (tirania donde aun existe esclavitud) de esta directiva que encima llevamos unidef en la camiseta?
    – ¿Porque no explica las comisones de 4 millone de euros que intentó intermediar laporta con la venta del mallorca a un señor de los paises del este?
    -¿ Porque no explica la solvencia (suspension de pagos) de las empresas de Ferrer?
    -¿ Porque no explica el piso que se ha comprado laporta en la diagonal tasado en 4 millones de euros si sus ingreasos reales no dan para conceder ni una hipoteca por la mitad de ese precio y ya no tiene el apoyo financiero de la familia Echevarria?

    Ale, señor Badia, que le he dado trabajo para varios blogs.

    • Carai, Carlos veig que us tenen ven alliçonats al Boxios 2.0.
      Parles de difamacions de Jordi Badia. Ell no acusa a ningú de res, senzillament posa en coneixement de la gent una serie d’actuacions de la fiscalia de Brasilia (és normal és periodista).
      Jordi Badia, de moment no s’ha manifestat a favor de cap candidat, a més les seves relacions amb Laporta no són les millors.
      Per explicar que és una difamació, res més fàcil que llegir el teu post.
      Parles de subvencions a Marc Ingla per part del PSC (proves?), parlant del del PSC, has mirat ve la llista de suports de Rosell, mira-te-la be, i després torna ha escriure això mentider.
      Que el Laporta s’ha comprat un pis de 4 milons d’euros? i que, l’han de processar per això, quan val la seu de Rosell?
      Hi ha alguna denúncia judicial a l’empresa Traffic?, saps del cert que Jordi Badia, va cobrar comissions a través d’aquesta empresa i no has anat al jutjat?.
      Dir que la campanya de Sandro Rosell, és neta quan hi ha una sèrie de personatges alliçonats per infestar la xarxa, a través de Facebook Twiter i demés, d’insídies contra els altres candidats. Quan te la major part de la classe periodística barcelonina silenciada, igual que Florentino, per això deuen ser tant amics.

  41. Están investigando a los políticos y a las empresas fantasmas de Sandro Rosell. Ha empezado en el parlamento con los políticos pero es obvio que en estos casos hay dos partidos. Los políticos no han recibido algo desde el cielo, alguién les ha pagado… Y parece ser Sandro Rosell a través de una red de empresas fantasmas.

    Cómo puedes atacar a Laporta casi sin pruebas y cerrar los ojos cuando se dice algo sobre Rosell con más pruebas? Y entonces hacer el bueno con Uzbekistan no y hablando de su codigo ético. Rídiculo. Piensa que somos tonto? No queremos que este señor ensucia la imagen de nuestro club! Barça sí, Rosell no!!!

    • Aquesta es la pagina que dona suport al laporta. No m’extranya d’on surt tot això. Per tal de despretigiar al Rosell, sembla ser que qualsevol campanya bruta val.SANDRO ROSELL PRESIDENT!El nostre vot (5 socis) els te assegurats tot i la vosytre campanya bruta i manipuladora.Queda dit.

      • En castellà diuen ‘cuando el río suena agua lleva’. Doncs, senyors, les acusacions que li fan a Laporta per diferents casos deuen tenir alguna cosa en el fons. Però, aquí estem parlant sobre el cas ‘Sandro-Brasília’, i és curiós que mitjans generalistes espanyols i els catalans no es facin ressò, per què? Per interessos, segur! No sé quins, però només té aquesta explciació!
        Perquè hi ha tants periodistes que han parlat durant anys i segueixen parlant dels casos ‘obscurs’ del sr.Laporta, i en canvi, d’aquest cas a Brasília a on s’involucra al sr. Sandro Rosell (a Brasil el conèixen pel seu nom DNI: Alexandre Rosell), ningú diu res, cap article, cap comentari, res! Aquesta ‘selecció’ de noticies és una vergonya, em sento enganyat, ja que soc un lector habitual del MD, i oient de RAC1, i encara que m’agrada el seu periodisme, m’han decepcionat molt perquè sembla que enlloc d’informar facin propaganda pro-rosell, una llàstima!

  42. Joan Laporta es tira un pet en un dinar de directives i ja tens tota la premsa oferint informacions, fotografies i vídeos durant una setmana. En canvi, quan es tracta d’estes qüestions sobre Sandro, els mitjans miren cap a un altre costat.

  43. El diari Sport es fa ressò de la notícia en la seva versió digital, ignoro si apareix a la versió escrita:

    http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=716020

    Felicitats al Jordi Badia per posar al coneixement del soci i l’aficionat una notícia tan important com aquesta. No es pot fer demagògia parlant del tema de l’Uzbekistan i del preu dels fitxatges quan en el candidat resulta que està sent investigat per tripijocs de comissions.

    • Enteneu la paraula PRESUNTAMENTE????Tot i la vostra campanya bruta no aconseguireu parar al Sandrucu!FORÇA ROSELL!

      • Home, mira, jo no tinc part amb cap dels candidats. Sóc un simple aficionat. Però no sé per què us poseu tan nerviosos. A tothom se l’ha acusat d’alguna cosa: a Laporta de l’Uzbekistan; a l’Ingla, del tema del cens… A mi em sembla que Jordi Badia aporta documents legals (els has llegit?) sobre aquesta investigació de la fiscalia brasilera: Rosell no pot negar la documentació objectiva. I per tant, em sembla que el candidat Rosell no està en una posició moral coherent com per acusar a Laporta sobre Uzbekistan. Res més, nois. La confiança cega no du enlloc: mira’t els documents i forma’t una opinió.

  44. En castellà diuen ‘cuando el río suena agua lleva’. Doncs, senyors, les acusacions que li fan a Laporta per diferents casos deuen tenir alguna cosa en el fons. Però, aquí estem parlant sobre el cas ‘Sandro-Brasília’, i és curiós que mitjans generalistes espanyols i els catalans no es facin ressò, per què? Per interessos, segur! No sé quins, però només té aquesta explciació!
    Perquè hi ha tants periodistes que han parlat durant anys i segueixen parlant dels casos ‘obscurs’ del sr.Laporta, i en canvi, d’aquest cas a Brasília a on s’involucra al sr. Sandro Rosell (a Brasil el conèixen pel seu nom DNI: Alexandre Rosell), ningú diu res, cap article, cap comentari, res! Aquesta ‘selecció’ de noticies és una vergonya, em sento enganyat, ja que soc un lector habitual del MD, i oient de RAC1, i encara que m’agrada el seu periodisme, m’han decepcionat molt perquè sembla que enlloc d’informar facin propaganda pro-rosell, una llàstima!
    S’HA DE FER QUE TOT AIXÒ SIGUI NOTICIA DE PRIMERA PLANA, I QUE HO DIGUIN A LA RÀDIO I A LA TV, EL SOCI DEL BARÇA HO HA DE SABER!

    • L’única manera que això surti de debò als mitjans de comunicació (i dubto que fins i tot així aparegui a LV o MD) és que la resta de candidats mostrin els documents i denunciïn l’afer a càmera en els debats i actes de campanya que hi haurà.

      • Potser sí que tens raó, però haurien de ser els mitjans de comunicació els que publiquessin tot això. I si al final, un dels candidats ho fa públic en un dels debats, l’acusaran d’intoxicar les eleccions del Barça, l’excusa més recorrent que tindran tots els que amaguen aquestes informacions.
        Diuen que hi ha una campanya d’intoxicació contra Rosell, però realment, hi ha una campanya de protecció de la seva reputació i imatge.
        I, realment, el que sí que es publiquen són altres casos semblants d’altres candidats o del Laporta, que ho trobo molt bé, però que si ho fan pels uns, que també ho facin pel Rosell.
        Jo vull la veritat! No vull que m’amaguin més informació, no a la corrupció!
        Estic preocupat pel Barça!

      • SI PERO NO HO PODRAN FER. PRINCIPALMENTE, PERQUE EL SENYOR SORIANO VA ESTAR TOTA LA SETMANA PASSADA A BRASIL PER RECOLLIR INFORMACIO I VA TORNAR AMB LES MANS BUIDES. DUBTO MOLT QUE EL SANDRO ROSELL, QUE PORTA 5 ANYS PRPARANT-SE PER A SER PRESIDENT I ES DEMOSTRA AMB LA CAMPANYA TANT POTENT QUE ESTA PORTANT A TERME, QUE MEDIÀTICAMENT ES TANT FORT,QUE TE UNA EXCEL.LENT REPUTACIO A NIVEL INTERNACIONAL I NACIONAL, QUE ES RECUNEGUT A NIVEL MUNDIAL DINS DE LA UEFA,FIFA,ETC (CAL RECORDAR QUE VA SER ELL QUI VA PRESENTAR A EN LAPORTA TOTS ELS CONTACTES QUE CAL TENIR), I SOBRETOT, QUE S’HA DE GUANYAR LA CREDIBILITAT DELS SOCIS PER A SER PRESIDENT, FOS TANT INNOCENT DE CAURE EN LA TEMPTACIÓ DE FER ALGO AIXI. HO DUBTO MOLT, SERIA MASSA FACIL, MES SAPIGUENT, QUE ES L’OBJECTIU PRIORITARI DE LA RESTA DE CANDIDATURES. I RESPECTE LA PAGINA EL DEBAT, ES UN ARTICLE PROPENS A LA CANDIDATURA DE INGLA (PSC). TAMBÉ PODRIEU PENSAR EN AQUESTES REFLEXIONS. JO CREC EN LA TOTAL INNOCENCIA DEL SENYOR ROSELL. I EL LI SEGUIRÉ DONANT EL MEU VOT, NO EN TINC CAP DUBTE.

      • Com diu Jordi Badia, es tracta de registres públics, no pas del que opinem. Feu un cop d’ull als enllaços. Un d’ells diu el següent:

        “O reporter Gabriel Castro, da CBN-Brasília, revelou ontem que o contrato que resultou no jogo amistoso, em novembro passado, no distrito Federal, entre Brasil e Portugal, e que terminou com a goleada brasileira por 6 a 2, está sob investigaçao do Ministério Público. Um contrato de R$9 milhoes.
        Tudo porque o contrato, assinado pelo governador José Roberto Arruda e por uma tal Vanessa Almeida Preste, além do secretario de Esportes do governo do DF, foi feito com uma empresa aparentemente fantasma, a Ailanto Marketing Ltda, de Vanessa Preste e Alexandre Rosell.”

  45. Jordi,els que et coneixem sabem que ets un profesional de cap a peus,i aquestes coses sempre han de surtir a la llum agradi o no,anims i endevant.

    • A per cert sobre els comentaris d’aquest tal Carlos,que s’ha d’esperar d’un tio que mira el salvame de luxe,realment ell si que es patetic.

  46. Molt interessant tot plegat, de debó. I gran noticia de que essent periodista, facis de periodista.

    Llastima que quan tocaba investigar i parlar de tots els “tejemanejes” de Laporta president, tot el que ha arribat a guanyar…deuries de fer aleshores de “bloggaire”…

  47. Hay otros “periodistas” que han investigado lo del Uzbekistan y Traffic, Alfi. Diari Gol y otros. Pero aparentemente no han encontrado mucho.

  48. “Fés que parlin de tu encara que sigui malament”.Això es el que deu pensar el senyor Badia.Com que ningú parla d´ell .Per què tots els medis catalans diuen que es el pitjor cap de premsa que ha passat pel fcbarcelona?Ets un “personatge” mediocre.

  49. http://www.goear.com/listen/eba3926/primer-toc—martes-1-junio-jordi-cardoner–sandro-rosell
    Rosell quiere que no haya mas socios del Barça, solo los familiares de 1º y 2º grado.

    http://www.goear.com/listen/8e0b428/sandro-contra-los-africanos-de-la-cantera-sandro-rosell

    Rosell no quiere traer mas chavales africanos porque dice que todos mienten en sus nacimientos, no tiene nada que ver que los africanos se desarollen antes.

Deixa un comentari