Dietari de campanya: la demanda del fiscal

23 de maig del 2010

Diada de Festa Major a la Guàrdia Pilosa, com cada segona pasqua. I dia de comunió de la neboda gran. Acabo tard, més del que voldria, i amb el neguit de què ha passat a la xarxa.

***

Vist.

Després de dos dies d’informacions i comentaris de tota mena, em sembla oportú fer un resum del cas del partit amistós entre Brasil i Portugal per a inaugurar l’estadi Bezerrao, de novembre del 2008, que ens serveixi de guia i situar-nos tots plegats:

Les irregularitats.

Els drets d’explotació del partit foren concedits a l’empresa Ailanto Marketing Ltd. pel govern federal de Brasília sense la licitació pública i els requeriments a què l’obliga la llei.

El preu pagat (9 milions de reals) està molt per sobre del preu de mercat i les despeses no van ser justificades degudament.

Ailanto Marketing Ltd. va ser creada expressament per a l’organització del partit amistós, malgrat que els drets de la selecció brasilera els deté l’empresa ISEC.

La contractació, l’acceptació de les factures i els pagaments van ser fets en un període de temps insòlitament ràpids.

Les empreses

Ailanto Marketing Ltda. Empresa qualificada de “fantasma”, creada expressament per a l’explotació del partit amistós entre Brasil i Portugal. Va obtenir-ne els drets de Bonus Sports Marketing.

ISEC. Empresa detentora dels drets de la selecció del Brasil. Va cedir a Bonus Sports Marketing els drets d’organització del partit amistós entre Brasil i Portugal.

Bonus Sports Marketing. Empresa detentora dels drets de la selecció de Portugal.

Les persones.

José Roberto Arruda. Governador de Brasília. Va contractar el partit amistós a través del secretari d’esports Agnaldo Silva de Oliveira. Arruda està implicat en l’Operació Caixa de Pandora, acusat de dirigir una xarxa de corrupció. Acaba de sortir de la presó.

Eduardo Duarte. Advocat. Va registrar l’empresa Ailanto Marketing Ltda. Implicat en l’Operació Santiagraha que va servir per a desmuntar una organització criminal condemnada per delictes financers i fiscals, blanqueig de diner negre, evasió de capitals, etc.

Ricardo Teixeira. President de la Confederació Brasilera de Futbol. Ja s’ha vist implicat en irregularitats semblants derivades de l’organització dels partits amistosos de la selecció del Brasil, segons la premsa brasilera.

Vanessa Almeida Precht, propietària d’una acció d’Ailanto Marketing Ltda.

Alexandre Rosell Feliu. Propietari de Bonus Sports Marketing. Administrador i propietari del 99% de les accions d’Ailanto Marketing Ltda. La premsa brasilera el qualifica d’amic “íntim” de Teixeira.

Els fets.

Davant de les irregularitats revelades per la premsa, el diputat del Partit dels Treballadors, Paulo Tadeu, va formular un seguit de preguntes i requeriments al govern federal per aclarir-les. Al marge del presumpte perjudici que s’hauria ocasionat a les finances públiques, Tadeu està preocupat per la imatge de Brasília de cara a l’organització del Mundial del 2014.

Les preguntes van motivar que el Tribunal de Comptes en fes un informe. I, posteriorment, que la fiscalia de l’estat federal obrís una investigació. Aquesta investigació ha provocat la següent demanda del fiscal en què apareix clarament encausat Alexandre Rosell Feliu.

ACP MPF vs. Arruda


En resum clar i català, aquest document diu el següent:

El Fiscal de Brasília (Ministério Público do Distrito Federal e Territórios) ha iniciat una acció per frau contra l’erari públic contra Ailanto Marketing Ltda., una companyia de què és administrador i soci al 99’9 per cent Alexandre Rosell i Feliu.

L’escrit de sol·licitud està firmat per cinc fiscals de Brasília.

La demanda es presenta contra José Roberto Arruda (en la data dels fets era Governador del Districte Federal), contra Agnaldo Silva de Oliveira (en la data dels fets era Secretari d’Esports del Districte Federal) i contra Ailanto, l’empresa d’Alexandre Rosell i Feliu.

Els fets que el Fiscal imputa a Ailanto són els següents:

– Firma del contracte entre Ailanto i el Govern del Districte Federal només una setmana abans del partit (12 de novembre del 2008), fet que evidencia, en opinió del fiscal, el caràcter irregular de la contractació, perquè en una setmana de temps no és possible organitzar la logística d’un esdeveniment d’aquesta mena.

– Firma de documents entre Ailanto i el Govern Federal fins i tot abans que s’iniciés el tràmit administratiu. En opinió del fiscal, aquesta circumstància evidencia que el procés administratiu va ser un mecanisme posat al servei de la contractació.

– El fiscal afirma que Ailanto és una societat de pantalla que no tenia els mitjans per a l’organització de l’esdeveniment. En aquelles dates, tenia un capital social de R$800 (uns 340 euros) i era domiciliada en un apartament residencial de Rio de Janeiro, apartament que en els documents s’afirma que és la residència d’Alexandre Rosell. Ailanto havia contractat, pel seu cantó, alguns dels drets necessaris per a l’organització de l’esdeveniment a una companyia de les Illes Caiman (ISEC) a través de Bonus Sports Marketing SL.

– Segons els fiscal, Ailanto hauria deixat de complir a més a més el seu contracte amb el Govern del Districte Federal, perquè un seguit de despeses que Ailanto hauria d’haver sufragat -en opinió del fiscal- haurien estat assumides finalment per la Federació Regional de Futbol de Brasília DF, amb càrrec a les entrades del partit.

– El fiscal imputa a Ailanto, de qui afirma ser una empresa ad hoc, haver actuat “amb ànim fraudulent i amb clara mala fe” en la contractació, raó per la qual el fiscal adreça les seves accions contra Ailanto de manera solidària junt amb els dos responsables polítics.

***

Després del primer post, van dir que era un tema de les webs brasileres. Després del segon, en què s’adjuntava les preguntes i la documentació del diputat del Partit dels Treballadors que va iniciar tot el procés, que era un afer que implicava el polítics brasilers i prou, que per a res afectava a Sandro Rosell. Tanmateix, en aquest tercer, tenim que segons la fiscalia, el tema va una mica més enllà i toca de ple Alexandre Rosell, el qual apareix encausat. El cas ha seguit i segueix el seu curs processal.

Anuncis

64 pensaments sobre “Dietari de campanya: la demanda del fiscal

 1. Es domingo el 23 de mayo del año 2010, 10:10, y podemos decir: Alexandre “Sandro” Rosell no será el próximo presidente del FC Barcelona.

  Añadiré una cosa, Jordi: Rosell también podría ser un propietario de ISEC (como se especuló en las notícias en marzo 2009).

 2. Barça si! Sandro No!

  Avui a igualada ha deixat les següents perles:

  1) “La premsa l´ataca” ha dit….Serà cínic!!! Si el grupo godo d´españa el té protegit fins al capdamunt!

  2) “ha de ser una mica catalanista, vale, però q tampoc ens passem, pq tenim socis a tot el món i s’enfadaran…” pels que pensen que aquest tio serà nacionalista….

  3) “a les butlletes hi posa Alexandre Rosell ‘per confondre el soci'” – Jo pensava que en Laporta li posava alexandre, perquè la gent busqués a google.com.br “alexandre rossell” i comencés a lligar caps..

  4) “‘Són calúmnies, afirmacions manipulades. És barrejar pomes i peres” – Vols dir Sandro? I el que tu fas amb el tema uzbekistan i tot el referent amb laporta, no són calumnies? On son les proves? Cínic, fals i mentider…

 3. O sigui, que aixó del Rossell i lo del partit al Brasil seria com lo de Traffic i el Barça, però amb procediment judicial formal, no?

  • Si algú tingués proves d’alguna actuació il·legal amb trafic, pots estar segur que MD, LV, RAC1 i companyia ja ho haurien publicat. I tots els tertulians/opinadors/articulistes d’aquests mitjans (i d’altres) no parlarien de res més

 4. Ya que pareces estar “on fire” , podrias continuar investigando el tema de las comisiones del bufete Laporta en el intento de venta del Mallorca.
  Luego podrias continuar con la tomadura de pelo de Soriano en aquella rueda de prensa en que dijo que lo de las camisetas con el gobierno de Pekin estaba prácticamente hecho pero que no se hacia público por preservar el acuerdo de confidencialidad firmado y con el chantaje a la inefable Flavia.
  Y para rematar podrias entrar en el tema Ferrer y los que parece múltiples demandas de toda índole que tiene en los juzgados.

 5. Vaya, parece que esto va cogiendo color…
  Sandro da un poco de miedo. Por lo que ocurriera en Brasil, por la desfachatez que muestra al hacer oidos sordos y por el “poder” que ostenta en los medios de comunicación.

 6. Aquest article s´ha d´enviar a tots els mitjans de comunicació d´una vegada….a veure si podran parlar de traffic, de uzbekistan i no podrem parlar d´això…..

  Vinga!! Tots a enviar correus a tots els mitjans de comunicació de prensa escrita i radio…

 7. A veure,
  1. Aquest cas queda cada cop més clar.
  2. El Badia és un autèntic periodista.
  3. Em sembla que t’has carregat les eleccions, noi.
  4. El pianista és mort.

 8. no entenc com els diaris no parlen de tot aixó. Quin pais!!!
  Si us plau, fem molt soroll perque es publiqui tot i es sàpiga tota la veritat.

 9. Només l´sport i en lletra petita….
  S´ha d´enviar l´article a catradio, rac1, avui, elpunt, e-noticies, sport, mundodeportivo, etc…

  Aquest paio hauria de deixar la carrera electoral….

 10. Este documento es de julio del 2009. Lo importante sería saber lo que ha pasado desde entonces. Si ya lo han declarado inocente… Espero que hay datos más recientes.

 11. No crec pas que el joc s’hagi acabat. El problema és que els grans mitjans de comunicació no treuran la notícia fàcilment. L’única manera és que els candidats posin en l’eix del debat la manca d’ètica i moral del candidat Alexandre per presentar-se a les eleccions. Una persona encausada per un presumpte afer de comissions al Brasil no pot donar lliçons morals a Laporta sobre l’Uzbekistan ni sobre la Xina popular i sobretot ha d’explicar si aquesta serà la pedra angular del seu canvi de model “transparent” en el govern del club.
  Si es vol posar la notícia a primer pla de l’actualitat blaugrana i dels mitjans de comunicació, cal que els candidats es facin amb una còpia del procés judicial i el ventilin davant micròfons i càmeres en els debats i en el dia a dia dels actes electorals. O això o que hi entri el Laporta. Si no, com a molt, hi haurà una petita nota com ha fet avui l’Sport. Cal que això arribi als candidats. Si arriba als candidats, arribarà als mitjans de comunicació i es farà un debat.

 12. Però algú dubta que els candidats no ho saben tot això? Soriano, Ingla, Ferrer i el mamteix Rossell ho saben perfectament.

  El que està més i millor organitzat, Rossell, off course, ja ha creat grups al facebook contra la campanya de desprestigi.

  Avui rossell s´ha vingut a presentar a igualada i ha denunciat una campanya de desprestigi contra ell per la premsa…

  La culpa és de la por dels candidats a parlar-ne i del servilisme dels mitjans de comunicació….

  Xavi torres, ricard torquemada i cia…on son els vostres valors?

 13. Jordi Badia.
  No et coneixia massa abans de comencar a llegir el teu bloc fa un parell de dies.
  El què estàs fent és una tasca de investigació excel.lent. Felicitats.
  Crec que l’Alexandre (qui anava a dir que l’acabariem anomenant aixi) despres de 5 anys de feina, tindria aquest forat negre. Potser no comptava amb gent com tu.
  Felicitats!

 14. Ara falta destapar el tema de fanatics barça, la tapadera de boixos nois….tornen al camp nou més forts que mai gràcies a Rossell….

  Serà el proper tema?

 15. El que no entenc de tot això, és perquè ningú mou fitxa. No hi ha prou proves?
  De la premsa i els mitjans de comunicació, no cal que en parlem esclar. Les grans figures del periodisme, els líders d’opinió que diuen ells, Canut, Basté, Pou, Escobar, Bosch, Nolla, Torquemada, Torras etc.etc.etc., tots ben calladets. Suposo que uns seguint instruccions i els altres per por a que després el sr. Rosell passi factura.
  I dels altres pre-candidats? Tothom quiet a veure qui dispara primer.
  Fa uns dies em van explicar que el sr. Benedito i el sr. Ferrer són submarins del Sandro Rossell. Que tot era una estratègia de Convergència. Primer no m’ho vaig creure i menys del sr. Benedito, que m’agradava força. Però després d’aquest cap de setmana, penso que potser si que és veritat. I el sr. Ingla, el sr. Salvat el sr. Plaza, no ténen res a dir?
  I els companys de candidatura del Sandro Rosell? Aquestes grans personalitats del món empresarial i representants de la societat civil catalana? Quina colla!!!!

 16. Al Mon a Rac 1 del Basté, on hi ha Jordi Badia de tertulià com cada dilluns, acaben de tocar el tema. Bé, més que toca’l l’han rascat, suposo que per que no sigui dit que no ho han fet. Ara que pensant-ho bé no és gens estrany, amb Basté, Rico i Banyeres, tots ells del grup Godó, no podiem esperar res més. El Basté m’ha decepcionat.

  • I que han dit?
   Però algú té algun dubte que la gent de RAC1 (Grup godo) són una colla de venuts??

   El que hem de deixar de fer és escoltar-los….mana el conde espanyolista de godó….

   FORA LA CENSURA DEL GRUP GODO!

   • El primer que ha dit Basté, és “quin pitote que has muntat a la xarxa, Badia”. Primer li ha preguntat per una altra denúncia que va fer el Badia sobre unes declaracions que va fer el Jaume Ferrer, i després li han preguntat (perquè els oients així ho exigien amb missatges al correu del programa) pel tema. El Jordi ho ha explicat molt bé i s’han acabat les preguntes. Els tertulians (inclòs Jaume Ferrer) han passat de puntetes dient que tothom mereix la presumció d’innocència. Inaudit! no en volen parlar, i no en parlaran. Està vist.

 17. És lamentable que els mitjans de comunicació no es facin ressó d’aquests fets i, en canvi, se’n facin de si el Laporta va a Luz de Gas o no. Si el suposat frau fiscal l’hagués fet el Laporta ja tindria tots els gossos al coll. La veritat és que no ho entenc… com tampoc entenc què ha fet el Rosell per guanyar-se tanta popularitat entre el barcelonisme… què ha demostrat? No ho entenc. Està clar que tot el mèrit és del Grup Godó amb les seves tertúlies i articles més que antilaportistes, però no sé perquè se li dóna tant crèdit a un personatge com el Rosell que de moment no ha demostrat res de res. Bé, sempre hi haurà qui dirà que va fitxar al Ronaldinho però qüestiono obertament que aquest sigui un motiu per votar a algú per dirigir un club com el Barça durant 4 anys.

 18. Hola!
  Tots els que estiguin INDIGNATS perquè el grup Godó i altres mitjans no tracten aquesta noticia, dir-los que avui Sandro Rossell organitza un xat per facebook.

  A Racó català s´anima a tothom que vulgui que aquest tema surti a la llum, anar massivament a aquest xat que es fa a través del facebook a les 19h d´avui i tots PREGUNTAR sobre el tema brasil

  http://www.racocatala.cat/forums/fil/123640/avui-facebookada-sandro-rossell-tots-preguntar-li-sobre-brasil?pag=1#3926079

 19. Retroenllaç: Sandro Rosell Investigado en Brasil

 20. Jordi Badia,
  I el tema dels boixos nois? Que no el tractem? Aquest encara és molt més clar.

  Rossell diu: “nova grade jove exclosa de violents”.

  Formen part d´aquesta jove entre d´altres un grup que es diu “toxicos ventura”.

  Només has de veure les 3 primeres fotos del grup i els seus enllaços per veure si aquests paios representen la NO-VIOLENCIA.

  http://toxicosventura.blogspot.com/

  • Jaume, en aquest cas, els lectors us heu avançat. Hi ha un comentari a l’anterior post, del Cesc, el segon, en què es dóna prou informació i es donen prou enllaços com perquè el tema sigui prou clar. El que toca ara és demanar-li a Sandro Rosell que ho expliqui.

   • Senyor Badia, quan en Rosell presenti un document de la fiscalia de Brasil on hi diu clarament que és INNOCENT, vosté escriurà un altre blog demanant disculpes publiques i demanat perdó per tantes difamacions, manipulacions i mentires?Serà capaç de rectificar?o l’haurem de veure al jutjats per atacar l’honor d’un candidat només perque vosténo té bones relacions amb ell?
    Crec honestament, que quan algú llença un rumor així, hauria d’informar-se més i preentar proves concluents, no rumors a lo SALVAME DELUXE. Potser el criden aviat per fer periodisme juntament amb Belen Esteban o kiko matamoros.

 21. Hay un nuevo capítulo preparado, Jordi? La historia se acaba por el momento en julio del año pasado. Si la fiscalia por ejemplo ha rectificado desde entonces, quedará poco… Se dice que Rosell tiene un escrito de la fiscalia diciendo que es inocente. A ver lo que pasa.

 22. Y ya esta?. Es todo?. Todo este “berenjenal” porque a Rosell (bueno, su empresa) le demandaron HACE UN AÑO??.

  Supongo que la demanda deberá prosperar y luego que un juez de una setencia que le declare culpable, no?. Bueno, esperaremos.

  Que tal si, mientras, ya que sacas “trapos sucios” nos explicas lo de Soriano y el despido de la querida del presidente o del dinero que gastó en espiar a gente?

  Ahhh, que no puedes, que tu también estas “vendido”??. Entiendo.

  • Una persona que està encausada en un procés judicial per presumptes irregularitats i comissions al Brasil no té autoritat moral ni credibilitat per aixecar la bandera de la transparència davant el soci del Barça. Hi ha la presumpció d’innocència, és clar, però la seva credibilitat queda en entredit i molt tocada. D’altra banda, em sembla que els draps bruts, com els anomenes, de la vida privada de Laporta, ja han estat molt difosos, no creus? Molts mitjans l’han criticat: la qüestió és per què ara que hi ha un procés judicial en marxa els mitjans no s’acarnissen amb el candidat Alexandre? Per què oculten la veritat?

   • Abans de difamar presenta proves. En Rosell te un document on diu clarament que es innocent. I aquest document esta firmat per la justicia de Brasil. I fins i tot, en Soriano va tornar amb les mans buides de Brasil quan va veure aquest document.
    I jo pregunto: quan es digui clarament la innocencia del Rosell que fareu?Votareu a Ingla que s’ha apropiat del cens electoral (aixo si que es il.legal i hi ha proves)?

   • Vejam David: les proves estan presentades, no fugis d’estudi. Mira’t els enllaços als documents judicials que ha posat el Jordi Badia: l’empresa d’Alexandre Rosell i ell estan directament encausats per les presumptes comissions al Brasil. Això és indiscutible si llegeixes l’aute del fiscal, no és difamació. Té la pressumpció d’innocència, és clar, però això no és difamar. És un procés judicial en marxa. Tu dius que Rosell té un document que acredita la seva innocència: aleshores, per què no el va presentar ahir en l’acte a Igualada? Rosell, segons la crònica de Directe.cat, va afirmar que era una “chorrada” i va afegir el següent: ‘Treballes per governs. Si a aquests governs els passa alguna cosa, és ben normal que se’ls investigui i que també s’investigui tothom que hi va tenir contacte.’ No va presentar cap document, com tu afirmes que té. Més aviat, per les paraules de la crònica, va defugir entrar-hi i va llançar pilotes fora.

  • No haces el rídiculo, Pepe. El caso parece por el momento muy claro, pues si no hay una explicación de Rosell no puede ser nuestro presidente. Si tiene un documento que puede liberarlo de las acusaciones, tiene que hacerlo público. No es tan díficil… Los socios tenemos el derecho a saber la verdad.

 23. Ahir els boixos nois 2.o dien: “la investigació no és contra rossell”

  Avui els boixos nois 2.0 diuen: “sandro té un document que demostra la seva inocència”..

  Cada dia canvien de discurs, o sigui, avui accepten que hi ha una investigació i que en sandro assegura ser inocent. Ahir campaven i mentien dient que la investigacio no anava amb el sandro..

  I el paper? On és aquest paper? Si el té que el mostri i el faci públic. Sino deixeu d´intoxicar!

  Avui Alfons Godall ja deixa veure en el seu facebook que això no ha ni començat…

 24. Això s’ha de fer correr, si no ho volen fer els mitjans de comunicació ho farem nosaltres.

  Publiqueu-ho als vostres faceboks, Twitters, Blogs, webs…

  BARÇA SI, SANDRO NO!!!

 25. Es pot discutir la presunció de culpabilitat o la inocència del Sandro Rosell, però el que és del tot indisctutible és que la seva empresa ha cobrat uns tres milions d’euros. Ningú ho nega.

  Serà legal o no, però són tres milions d’euros.

  Quants de vosaltres heu vist mai a la vida tres milions d’euros?

  Al parrot!

 26. Aquest noi Rosell sembla que no és tan sant com el pinten els seus assessors del Terrat! (Ai, Andreu, on t’has fotut, nen!) Veure’l de president del Barça em fa molta, molta por.
  A part les proves que amb gran valentia aporta en Badia, jo he dedicat mitja hora a rastrejar la xarxa i he trobat que el ciutadà Rosell té “tendència” a ficar-se en problemes amb les autoritats:

  – Amb Hisenda (compte, nens!!):
  http://www.gencat.cat/eadop/imatges/5312/09020027.pdf
  En aquesta pàgina del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el ciutadà Rosell sembla tenir algun problema amb l’Agència Tributària de Catalunya pel que fa al pagament de l’impost de patrimoni (és de l’any passat!). Anem bé.

  – I altres problemes també amb les autoritats estatals brasileres (a part els que ja té amb l’estat de Brasília pel tema del contracte del partit Brasil-Portugal!). No sóc lingüista, però aquí diu clarament que “ademais o estrangeiro [Alexandre Rosell] encontrava-se em situacao irregular no territorio nacional quando da autuacao do pleito.” (Collons!!). I això ho diu el Butlletí Oficial de l’Estat brasiler (Diário Oficial da Uniâo, DOU), no m’ho invento jo… Ho podeu comprovar aquí:
  http://www.jusbrasil.com.br/diarios/567412/dou-secao-1-05-05-2004-pg-17

  No sé com ho veieu vosaltres, però tot això fa molta pudor de socarrim!

  Jo no vull un president del Barça amb tots aquests antecedents. Ni de conya!! Amb un Laporta ja n’hem tingut prou. El Barça es mereix un president en la lína de l’excel•lència dels Guardioles i Pacuals, i els jugadors que lluiten pels colors del club!

  Mitjans de comunicació, us fa por investigar?? Us fa por Rosell?? Us fa por la veritat?? Jo tot això ho he trobat a Internet des de caseta, dedicant-hi escassament mitja horeta.

  Gràcies, Jordi!! No defalleixis, que no estàs sol. Visca la veritat!!!!

 27. Senyor Badia, he estat seguint el cas amb atenció en aquest i altres fòrums i tinc diversos dubtes: Si tot això és del març de l’any 2009 perquè ho treu ara? Llavors no era periodista vostè? O no es dedicava a la investigació?
  Això és una filtració interessada dels senyors Ingla i Soriano per guanyar les eleccions? Té alguna relació la presència de Ferran Soriano la setmana passada al Brasil amb l’aparició d’aquesta informació?
  Tindrà vosté un càrrec al Barça si Marc Ingla és president?
  Ja que es dedica a la investigació perquè no investiga com pot ser que des de la candidatura del senyor Ingla estiguin trucant un per un a tots els socis? Tenen el cens?

  Espero que amb la mateixa valentia que ha denunciat el cas del senyor Rosell tingui l’amabilitat de contestar a les meves preguntes.

  • Es un otro debate, Ricard. Interestante también, pero otro debate. Si se publica la verdad, no importa quién lo publica o con qué fines. El primero a responder preguntas es ahora el senyor Rosell.

   • Hi estic completament d’acord. Si el sr. Rosell no es presentés a les eleccions del Barça, aquesta seria una dada irrellevant. Però en la mesura en què Rosell es presenta com un candidat que vol fer bandera de l’honestedat i la transparència com a eix central del seu model de club, la informació que ha destapat Jordi Badia és del tot pertinent; i ho és ARA, perquè, si figura encausat en un procés judicial per un afer de presumptes comissions, no té credibilitat moral.

    Pel que fa a la resta de preguntes, em sembla que, com a mínim, s’han llançat acusacions per part dels altres candidats i han estat reflectides per TV3, Cat Ràdio i la premsa escrita. En canvi, aquí tenim un cas greu perquè la premsa escrita, la televisió i la ràdio ha dimitit: no se’n diu res i hi ha documents oficials. La repercussió que està tenint als mitjans és molt reduïda: només alguns digitals, una nota a l’Sport fent referència al bloc del Jordi (però sense investigar el cas), i el Pere Escobar una mica de refilada. Poca cosa més: i per què? Aquest és el debat de debò: el soci mereix ser informat. I, vista la connivència i ocultació que fan els mitjans en general, i alguns de manera molt particular, l’única manera serà que els candidats o el Laporta posin els documents davant càmeres i micròfons en els debats i els actes de campanya.

  • @Ricard,
   Perque vols difamar el badia? Només constata fets reals i de veritat. Té por en Sandro? Tens por tu?
   Difamar és el que porta fent Sandro i el grup godó i tots els consellers 2.0 alies boixos nois 2.0 de qualsevol tema que ha sortit relacionat amb laporta..cap d´ells es va preocupar mai per la pressumpció d´inocència de laporta llavors…

   I ara passen a ser els defensors de la pressumpció d´inocència…

   Porteu 6 anys difamant….i quan veieu una noticia que implica el sandro….llavors us aplica aquella frase de:. “cree el ladrón que todos son de su condición”….

  • et recomano que llegeixis el llibre del senyor Badia. I ja veuras que no treballa ni tenien feling amb els senyors soriano i Ingla. Una altra cosa és que la relació amb en Rosell encara va ser més complicada i innexistent.

 28. Tema tornada dels boixos nois camuflats de fanatics barça:

  Vist en un altre forum:

  Article de supporters puyol:
  http://supporterspuyol.blogspot.com/2009/10/valencia-barca.html

  Fragment:
  “Desplazamiento de supporters a Valencia. Gran comida con nuestros compañeros de las secciones de Boixos Valencia, León y Aragón. Agradecimientos a los anfitriones de la sección de Valencia. Para el Barça – Apañó nos encargamos nosotros.”

  Si mirem les fotos, es clar que supporters puyol i boixos nois van juntets a tot arreu i comparteixen ideals, a més a més d´autocar, taula, cerveses i qui sap que…

  Web de tóxicos ventura:
  http://toxicosventura.blogspot.com/

  Primer article: Sir bobby robson legend”
  Quina foto hi ha? La foto de la bandera de boixos i una signatura….que més hi trobem, moltes fotos de boixos nois i proclames en la lluita per la llibertat de membres de boixos empresonats.

  Frase de Rossell i de Carles Vidal:
  “PUnt número 1 de Fanatics Barça: NO absolut a la violència!.”

  NO US HO CREIEU NI VOSALTRES. Les vostres webs, les vostres fotos, els vostres facebooks i els youtube us delaten…

  • Parece bastante claro que los Boixos Nois han infiltrado a otros grupos y ahora quieren regresar al campo a través de la “Grada Jove”.

 29. Gràcies per a donar-nos a conèixer aquesta realitat. Cal que tots ho donem a conèixer el ma`xim possible, sigui via blocs, comentaris, conversant amb al gent de nostre entorn… no pot ser President!

 30. Excel·lent exposició. Que cadascú tregui conclusions. Som gent adulta, entenem el que s’ha exposat i actuarem en conseqüència.

 31. Soy socia del Barça i desde que saco su libro,me dio la sensacion que Rossell es una persona altamente vengativa,pense que jamas le votaria y eso que la junta de laporta aún no habia tenido ni la moción de censura,ni habian ganado tantos titulos.Sea inocente o no Sandro esta en demasiados lios,y un candidato que quiere erigirse como presidente y ademas,dejando caer que se fue porque los demas no eran honestos,me parece una falta de honestidad por su parte el que no haya abordado este tema con claridad desde que salio a la luz publica.Esta claro que esto no era relevante hace un año.desde el momento en que es presidenciable si lo es,los socios han de saber a que clase de presidente tienen o no que votar.Y cualquier “trapo sucio” de cualquiera tiene que salir a la luz,solo asi habrá transparencia.

 32. Este tipo va a demandar a medio Barcelonismo. ¡¡Alexander Ro$ell NO Gracias!!
  http:// elolimpodelbalonii.wordpress.com/ 2010/03/23 /rosell-el-peor-posible-presidente- del-barca/
  La bula que recibe en los medios de información, está llegando a unos niveles inaguantables.
  http://elolimpodelbalonii.wordpress.com/2010/05/14/la-inaguantable-campana-mediatica-pro-roell-de-algunos-medios-de-comunicacion/
  ¡¡Y para colmo!!
  http://elolimpodelbalonii.wordpress.com/2010/05/13/mas-laportistas-que-el-propio-laporta/

 33. Moltes gràcies Jordi per aclarir el que ja imaginavem.

  Per cert, alucinant ElMundo de Rosell, vull dir ElMundoDeportivo !!!

  Dijous quan Laporta va dir que Rosell tenia que donar explicacions i que Ingla volia Mourinyo, només feien referencia a lo del Ingla. Tots els comentaris en referència a que Laporta havia dit mes coses eren esborrats, inclús vaig veure borrar comentaris d´agraiment a Laporta per aquests 7 anys!!!

  Flipant.

 34. Retroenllaç: L'Escalè de la Discòrdia » 13 de juny: Ara és l’hora del soci, és l’hora de Benedito

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s