Sortida amb en Gerard i en Ton

Ens llevem relativament d’hora, cap a quarts de vuit. Anit vam fer una mica tard. Ja fa força calor. Anem a fer una sortida curta. En Gerard ha de fer entre una hora i mitja i dues, i en Ton fa molts setmanes que no agafa la bicicleta. I jo tampoc em vull desgastar gens.
Ens vestim tots tres amb el mallot i el culot de la North Cape que vaig dur a la Volta a Catalunya. Em fa una il·lusió especial fer aquesta darrera sortida d’entrenament amb els meus fills i que tots tres puguem dur el mateix equip del repte. La Laura ens fa un munt de fotografies.
Anem a fer la volta a Tarroja de Segarra. Em sembla que pot ser un bon recorregut per als tres, encara que la tornada sigui cara amunt i tinguem el vent en contra. Bufa de migjorn, d’uns 19 km/h.
Sortim per Pujalt. Tots dos van bé. Fan el repetjons més de pressa que jo. Abans d’arribar a Ferran, ens passa en Jordi Sans. Deu està fent una sèrie perquè passa de pressa, sense esma per saludar-nos. Tot i així, ho fa. L’agafem a la pujada, que fa amb calma. Després ens tornem a passar. Em pregunta pel repte i em desitja sort i em dona ànims. Es queda a la font de Sant Ramon a fer aigua.
Agafo la baixada cap Tarroja. En Gerard i en Ton van al darrere sense cap problema. M’acoblo i agafem bona velocitat. El vent ens hi ajuda. Creuem Tarroja i voltem per la rotonda per desfer el camí. Un incident amb la cadena de la bici d’en Gerard, ens fa aturar. Ho resolem sense problemes.
Comença a fer calor de veritat. Ja veig els 32 graus. Em poso al davant per marcar un ritme de pujada que ens vagi bé a tots tres. No pas lent, però tenim el vent en contra. Em segueixen sense cap problema. Estan forts tots dos. En Gerard em dona un relleu més enllà del trencall del Llor. En Ton no es desenganxa en cap moment. Excel·lent.
De tota manera, els dic d’aturar-nos a Sant Ramon a fer un coca-cola. Hi ha un parell de taules amb ciclistes esmorzant a la terrassa. Mengem uns quants fruits secs a dins. En deu minuts, ja hm enllestit. Els ciclistes de fora encara no han fet el cafè.
Arrenquem. Fa molta calor, però ja hi som. En Ton es llença a la baixada de Ferran. En Gerard, un cop som baix, se’n va a atrapar-lo. Els deixo fer. M’agrada veure’ls pedalar i decidir que ara se’n van, ara es queden, ara m’esperen.
A la pujada de Pujalt, comento que hi ha un segment d’Strava. En Gerard mira de fer-la de pressa. Em quedo amb en Ton i provo de marcar-li el ritme, o que no es quedi sol. Veig que aguanta la roda, amb esforç. Un cop dalt, m’ho diu. Està content, i jo també.
Arribem a casa pels volts de les 10.00. Bona sortida. Hem fet 43 km en 2.00. Penso que m’agradaria que un dia la repetíssim. Però, no és fàcil i ho comprenc.

En Jordi Sans m’envia una fotografia que ens ha fet als tres. Una sorpresa agradabilíssima que li agraeixo!
Falten sis dies per a l’inici de la North Cape.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s