Problemes amb Messi?

De totes les polèmiques que han sorgit aquesta temporada la més extraordinària és la que té com a protagonista Leo Messi. A l’argentí n’hi plouen de fora, els problemes amb hisenda i ara això d’un presumpte ús dels partits amistosos per a blanquejar diners procedents del narcotràfic, i també de dins, que l’han dut a parlar malament d’un directiu amb tant de pes com el vicepresident econòmic, Javier Faus, aquest matí a RAC 1: “El senyor Faus no en sap res, de futbol, i vol portar el Barça cm si fos una empresa. El Barça no és una empresa, és un dels millors clubs del món i mereix ser representat pels millors dirigents. Ni jo ni ningú del meu entorn ha demanat mai un augment de sou, ni renovació, i ell ho sap molt bé”, ha dit, com a resposta a unes anteriors declaracions, de fa uns quants dies, de Faus en què va considerar que a Messi no li podien estar renovant el contracte cada mig any.

És incomprensible i sorprenent que un qualsevol club pugui tenir problemes amb qui és el millor jugador del món i que, havent-s’hi format des de les categories inferiors, no ha protagonitzat mai cap incident major, ni ha tingut cap gest despectiu, de vedet capriciosa i insuportable. És per això que aquesta sortida sembla estranya i impròpia, per bé que a mi no m’acabi de sorprendre del tot.

Perquè tot plegat va fent mala ganya, com si un qualsevol dia haguéssim de presenciar un d’aquells esdeveniment que semblen accidents inesperats, tot i ser premeditats i haver estat organitzats de manera meticulosa i haver estat executats amb la precisió i la sang freda dels professionals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s