No paga la pena discutir

Trobo que perdem massa el temps discutint-nos i que correm el risc que el procés se’ns faci fatigós i antipàtic. Més que debatre d’obvietats, hauríem d’esmenar totes les energies a engrescar els indecisos perquè amb la independència tenim una oportunitat única per construir un país millor que el que tenim per llegar als nostres fills.

No cal debatre sobre la història de les relacions entre Castella i Catalunya, ni sobre quines intencions té i no amaga el govern espanyol. N’hi ha prou amb mirar què estan fent i què han fet a la Franja, a les Illes Balears i al País Valencià. No paga la pena perdre-hi ni un segon discutint-ho, que no vol dir que no s’hagin de rebatre i desmentir totes i quantes mentides es diguin.

La voluntat popular és imbatible, certament, i mentre s’expressi democràticament no hi haurà cap constitució que la pugui impedir perquè trobarà el suport i l’aval de la comunitat i la legislació internacional. Però encara resulta més convincent i decisiu la il·lusió per un endemà que pot ser millor quan al davant només hi ha amenaces i ganes de fer por.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s