El cas Thiago i la cua

No és cap badada que la  clàusula de Thiago hagi passat de 90 milions d’euros a 18 milions d’euros perquè no va jugar el 60 per cent dels partits, o al revés, que no hagi pujat dels 18 milions d’euros als 90 milions d’euros si els hagués disputat.

Primerament, perquè si ho fos ja sabríem que hi ha algun responsable que n’ha pagat les conseqüències i, segonament, perquè si ho fos, els tècnics o bé els directius, o tots dos alhora, li haguessin fet saber al jugador que, malgrat el descuit, compten amb ell per a la temporada que ve i no volen que se’n vagi de cap de les maneres.

Però que hagi passat el que ha passat, que la clàusula ha quedat fixada en els 18 milions que costa ara el seu fitxatge, no és cap badada. Vol dir que l’entrenador no el considera imprescindible i que 18 milions és un bon preu per despendre-se’n i agafar els diners per fer-ne venir un altre, tipus Thiago Silva.

Això pot semblar bé o malament, cadascú hi tindrà la seva opinió, però no és cap badada. És una decisió presa de manera conscient. Jo no ho sé veure d’una altra manera.

També és aviat per saber si es tracta d’un símptoma, per més que ho sembli. Vull dir de pèrdua de confiança en el planter. El que és segur és que aquesta fornada té mala peça al taler. En podríem fer un onze sencer amb els que se n’han anat, estan a punt d’anar-se’n o no acaben de fer el pes a l’entrenador: Oier; Montoya, Fontàs, Bartra, Muniesa; Thiago, Sergi Roberto, Dos Santos; Tello, Bojan, Cuenca.

Ja dic que és aviat per concloure’n cap teoria, però com a hipòtesi em penso que sí que té gruix.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s