Els Informers del futbol

No em sembla estrany que cada vegada sorgeixin pàgines tan insensates com els Informer o que triomfin aplicacions tan bèsties i incomprensibles com el Gossip: vivim amb pressa i banalment. Consumim quantitats inabastables d’informació sense comprendre-la ni valorar-la: se’ns infiltrin com virus informàtics que ens fan transitar atabalats a la percaça de la darrera actualització.

Posem per cas el futbol: el fet futbolístic, vull dir els noranta minuts de joc, s’ha convertit en secundari. Entre setmana, o entre partit i partit, és ben clar: entre naixements, declaracions, lesions, traspassos, noms i quanta estupidesa som capaços de convertir en notícia no ens queda espai per parlar del partit que ve, si és que cal. I si hi ha un Barça – Madrid a les envistes, tant se val l’Osasuna.

Llavors, durant els partits tot el que succeeix a l’entorn del joc cada vegada va ocupant més espai de les retransmissions, siguin per la ràdio, la televisió o bé el minut a minut que fan els diaris per Internet: les estadístiques, els concursos, les piulades i qualsevol mena d’ocurrència ens distreuen de la pilota sense fer-la més comprensible. Com si el farciment fos més important que el tall, esdevingut excusa necessària.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s