Futbol a les 12.00 del migdia

El FC Barcelona jugarà aquesta temporada més d’un partit a les 12.00 del migdia. A la Junta directiva no li agrada i la temporada passada ho va poder evitar, però enguany haurà d’accedir-hi perquè qui imposa els horaris són els operadors televisius que n’han comprat els drets i fan la programació.

Els horaris de la Lliga espanyola de futbol són un desastre incomprensible, però no pas per les hores en què es juguen els partits (tret d’algunes en concret). El problema és la dispersió d’horaris i que no vulguin planificar-los  publicar-los a començament de la competició. El problema és d’ordre.

Les 12.00 del migdia de diumenge és una bona hora. El que és una barbaritat és començar els partits a partir de quarts de deu, encara que sigui dissabte. És cert que interfereix el futbol de base i d’altres disciplines, però això és perquè hi ha un excés de partits i perquè no hi ha calendaris ni unificats, ni coordinats.

Ara: la manera com s’organitza el futbol, i l’esport espectacle més en general, retrata força bé com funciona la societat, si sap ordenar-se o bé tot hi va com pot i a partir del principi de qui paga mana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s