Mourinho canviarà d’estratègia?

La temporada futbolística ha començat d’una manera ben diferent comparada a com ho va fer la de l’any passat, i no em refereixo únicament als resultats de la Lliga. Les dues ensopegades consecutives del Reial Madrid, que han obert un forat de 5 punts amb el FC Barcelona amb només 6 de disputats, seria insòlita si no fos que el campionat porta tants anys jugant-se que un inici tan poc reeixit ja ha passat: a la temporada 1973 − 74.

Jo m’he fixat en el tarannà de l’entrenador madridista, José Mourinho. Té el mateix posat fatxenda i mal educat de sempre, però s’ha estat de muntar gresques contínuament. Ja se n’ha parlat i  s’han donat un parell d’explicacions raonables: que li han cridat l’atenció, sigui des de la presidència o bé des del vestidor perquè els duia tots pel pedregar, i que el títol de Lliga guanyat l’ha tranquil·litzat. Les dues raons són plausibles.

Ara: el que s’hauria de saber és si aquesta transformació és sincera i convençuda, o bé l’han forçat a prendre-la. Si fos aquesta segona raó la veritable explicació, vistos els resultats de l’equip, Mourinho tindria tots els trumfos per dir que la seva estratègia de la tensió és l’única que els permet derrotar els blaugrana i tornar-la a imposar. Encara amb més motiu si dimecres hi perden el primer títol de l’any. No cal passar-hi ànsia: aviat ho sabrem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s