Tour: entre Armstrong i l’avorriment

Sempre s’ha dit que la primera setmana del Tour de França és merament de desgast, que en aquestes primeres etapes, planes i llargues, només pot passar que algun dels favorits perdi qualsevol opció per guanyar-lo.

El ciclisme té un problema gros. Fins ara, el Tour se’n salvava, però al pas que va, també l’afectarà. Dir que les etapes que duem fins ara són avorrides, són ganes de provocar, perquè als qui ens agrada el ciclisme, és difícil que ens avorrim en una qualsevol cursa. La d’avui, per exemple, amb un esprint de molt lluny, ha valgut molt la pena.

Ara: entenc que això que només començar quatre corredors s’escapin i ja se sàpiga que a pocs centenars de metres de la línia d’arribada els enxamparan li treu emoció i sense emoció, o bé t’agrada molt el que veus, o bé és insofrible.

Fins ara, totes les etapes del Tour han estat, si fa no fa així, i l’únic interès informatiu que hi ha hagut ha vingut de les revelacions sobre la persecució a Lance Armstrong. Jo no sé exactament què pretenen, però ja es veu a venir que al final se’n sortiran.

Al ciclista nord-americà potser li acabaran prenent els 7 Tours i algú estarà molt content i brindarà amb xampany i creurà que ha fet justícia. De tota manera, si és veritat que els quatre testimonis que han garlat han pactat una sanció a la carta perquè han reconegut que ells també es dopaven, millor que els 7 Tours que va guanyar Armstrong els deixin deserts. O, millor encara, que ho anul·lin tot, perquè tot el ciclisme és sospitós de dopatge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s