Llegir el diari

Les notícies esportives més importants d’avui, segons la majoria de diaris catalans, són les declaracions de Leo Messi dient que “Guardiola és més important que jo” per al FC Barcelona i les del president Sandro Rosell que “és totalment fals, no té base i és una calúmnia” la informació de Telemadrid segons la qual Guardiola no renovarà el seu contracte fins que no li garanteixin que el club farà fora Gerard Piqué.

Hi ha més notícies destacades, és clar, i hi ha diaris que n’han fet de pròpies, sobre el tema arbitral que cueja més que un gos faldiller, però aquestes dues les trobem sens falta a tots els mitjans.

Després n’hi ha d’altres de menors, en format breu. Per exemple: la victòria de Purito Rodríguez a l’etapa de la Tirrena-Adràtica, la confirmació de la Volta com a prova UCI fins al 2016, o la dimissió del president de la federació brasilera de futbol, Ricardo Teixeira.

És una obvietat: els diaris, més enllà de les notícies que recullen, ens expliquen com som i, en aquest cas, quina cultura esportiva gastem. I una lectura no és completa si no té en compte què diuen i què no diuen els diaris.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s