Tornar la pilota a la gespa

Si ho hagués de definir en termes futbolístics, diria que el barcelonisme ha de tornar la pilota a la gespa i tornar-la a tocar i tocar fins a recuperar les sensacions que li són més pròpies i, sobretot, asserenar-se.

No es tracta de buscar culpables ni de repartir responsabilitats o qualificar errors. La situació en ella mateixa és una equivocació i no s’ha d’assenyalar ningú. Pel que sigui, per raons objectives o per un estat d’ànim contrari, el barcelonisme s’ha ficat en un terreny que no és el seu, en un joc en què té totes les de perdre i que no du a enlloc.

L’equip és una meravella. Ofereix un espectacle únic, que no para de rebre elogis de tot el món. Hi ha uns jugadors, començant per Messi, que són un exemple de comportament a dins i fora del camp, més enllà de la seva qualitat futbolística.

No pretenc pas menys tenir la decisiva importància dels resultats perquè la collita de l’equip és excepcional, ni qualificaré la situació a la Lliga espanyola d’anecdòtica. Ni tampoc dic que el barcelonisme no s’hagi de defensar davant de determinades actuacions injustes. El que vull dir és que no ha d’entrar en segons quin joc i, posats a concentrar-se en alguna cosa, val més fer-ho en el futbol estrictament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s