Una roda de premsa sense gràcia

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va fer ahir una roda de premsa al congrés mundial de la telefonia mòbil. Abans de començar-la, va advertir els periodistes que només respondria a qüestions relacionades amb les aplicacions per a mòbils que havien anat a presentar. Ben fet, si és això el que pretenia.

Tanmateix, de seguida li van preguntar sobre l’actualitat blaugrana d’aquests dies. Ben fet, també. I comprensible, atès que Rosell concedeix poques entrevistes i gairebé no fa rodes de premsa.

Llavors, el president del FC Barcelona va somriure i va provocar els periodistes a preguntar el que volguessin però embolicat amb referències a la telefonia mòbil i les noves tecnologies, per mantenir les formes. I ja hi vam ser: renovació de Guardiola, arbitratges, deu punts de desavantatge… 

A mi em sembla que per arribar a aquest punt, no cal tanta comèdia. Ho hem de fer més senzill. Si Rosell només volia parlar de mòbils, haver-ho fet. I si la premsa només volia preguntar d’altres qüestions, haver-se’n anat. I si l’un i els altres entenien que no es podien fer un lleig mutu, doncs haver fet una roda de premsa com cal, o bé no haver-la fet.

En el fons, és una qüestió de respectar-nos els uns als altres i a nosaltres mateixos, a la professió i als càrrecs que es representen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s