Viladecans, ara sí que val

Ja és ben cert que s’agafa abans un mentider que a un coix.

Un dels arguments comptables que van justificar l’acció de responsabilitat contra el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i la seva darrera junta directiva va ser la provisió de les pèrdues ocasionades per l’operació de compra d’uns terrenys en el terme municipal de Viladecans.

Segons l’actual Junta directiva, aquells terrenys no valien el preu que se n’havia pagat i, el pitjor de tot, el club no en podria treure mai cap profit. Per això, van provocar una pèrdua comptable. Ben fet.

Aquells terrenys de Viladecans ja venien maleïts. Molts anys abans, el president Josep Lluís Núñez els havia emprat contra el president Agustí Montal, el primer que els va adquirir, per explicar que li havien deixat el club “com un solar”.

El president Rosell va repetir la jugada contra Laporta afegint-hi la persecució judicial.

Però, ara hem sabut que aquells terrenys que va comprar Montal i que Laporta va engrandir i que Núñez i Rosell van dir que no valien res de res, poden tenir un valor notable perquè formen part de la parcel·la que el Govern ha ofert al magnat nord-americà Sheldon Adelson per a construir-hi el complex Eurovegas.

Entre els empresaris que es van reunir amb Adelson, hi havia el vicepresident del FC Barcelona, Carles Vilarrubí.

Jo diria que no és un tema menor perquè alguna transcendència judicial pot acabar tenint. Vull dir que, volent o sense voler, a Laporta i els seus darrers directius li han donat un argument de defensa que sembla sòlid: els qui es van apressar a depreciar els terrenys de Viladecans, ara els han posat en valor. Per tant, reconeixen que era la reserva estratègica que havien argumentat els anteriors directius. 

És veritat, s’agafa abans un mentider que un coix, i més de pressa encara si el mentider cioxeja de les dues cames.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s