Guardiola renovat, un any sense rumors

La renovació de Josep Guardiola com a entrenador del FC Barcelona per un any més, almenys, a banda de totes les virtuts que té, la continuïtat d’un tècnic que ho està fent molt bé, l’estabilitat que dóna a la institució i l’equip i tota la pesca, té l’avantatge d’aturar un any, almenys, tots els rumors que des que ell ocupa la banqueta blaugrana es van difonen no se sap com, no se sap per qui, sobre si es porta a matar ara amb el president Rosell, abans amb el president Laporta, i d’aquesta temporada no passa que diu que ja en té prou perquè no els pot aguantar més.

Jo, de si Guardiola no es duia bé amb Laporta no en vaig saber mai res, i això que de detalls sobre la mala relació que els unia n’hi va haver per omplir una llibreta, i encara ara en sé menys de si amb Rosell no es poden ni veure i tots dos fan el paperot que els toca perquè no els queda cap més remei. Sé el que de tant en tant algú que afirma tenir informacions de primera ma fa córrer i ho argumenta amb episodis versemblants d’un o altre i de si aquell li ha fet això i ara aquest va empipat com un mona i maleint-lo a tothom qui el vol escoltar. O el que de tant en tant llegeixo en algun paper i que et fa pensar que deunidó, que potser sí que s’entenen perquè els toca entendre’s perquè a vegades s’ha publicat cada cosa que n’hi hauria per sortir corrents i aquí us quedeu.

El que sempre he cregut és que mentre la marxa de l’equip sigui la que és i en mantingui l’actual grup humà i l’harmonia entre tots ells, a Guardiola li serà molt difícil dir que ja en té prou i deixar els seus jugadors plantats. Crec que si no passa res d’anormal, a curt i mitjà termini, l’entrenador blaugrana anirà renovant perquè és el més lògic. Hi haurà un dia que ja no podrà més i podrà dir que deixa la banqueta perquè està cansat i tothom ho comprendrà i dirà que se’n va perquè nota, tal vegada parlarà de feeling, que el grup necessita un nou entrenador i ja estarà clar qui serà i se n’anirà amb la continuïtat més o menys garantida. O potser tot va diferentment, però ara mateix, el que seria incomprensible és que Guardiola no s’assegués a la banqueta blaugrana la temporada que ve. Tota la resta són focs d’encenalls i ganes de xerrar per no callar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s