La Belmonte i els twitts dels futbolistes (bis)

Sobre aquesta qüestió de què vaig parlar diumenge, encara hi vull afegir una tercera reflexió i és la poca coherència amb què actuem moltes vegades els periodistes. Normalment, o tot sovint, per a no citar un mitjà de comunicació de la competència que ha donat una notícia que nosaltres no tenim, fem les mil i una giragonses. I, en canvi, no tenim cap mena de problema en parlar de Facebook o de Twitter, com si aquestes xarxes socials fossin empreses sense ànim de lucre o no fossin en el fons mitjans de comunicació que ens fan la competència també i d’una manera que encara som incapaços d’imaginar. No dic que no se n’hagi de parlar, només dic que em fa l’efecte que en parlem sense ser conscients que són noves plataformes de comunicació darrera de les quals hi ha empresaris que s’estan fent d’or i que una part de l’èxit es deu al ressò que se’n fan uns mitjans de comunicació tradicionals en crisi.

Anuncis

2 pensaments sobre “La Belmonte i els twitts dels futbolistes (bis)

  1. Ahir en Siro Lòpez , el de la caverna es va atrevir a dir que en Messsi fora del camps era una persona limitada , hauria d´ haver escoltat la roda de premsa d´ avui en l´ acte d´ Adidas . Una altre cosa és veure a aquesta la Belmonte en un reportatge de les beques ADO de l´ esport , quin és el teu hobby prferit ? , anar de compres amb les amigues .
    No hace falta decir nada más , a part de què segurament estarà implicada amb alguna trama de dopatge , o no recordeu la pena que va fer a l´ últim Europeu de Rotterdam , va home va , la limitada és aquesta , i la raó no la té ni de bon tros , quina diferència entre ërika Villaècija i ella , i si mireu història i resultats encara més , Mireia Belmonte vous avez dopais !!!! Això li cridaven a Amstrong al Tour de França ….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s