Guardiola contra el Tea Party

http://www.avui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/332749-guardiola-contra-el-tea-party.html

Anuncis

5 pensaments sobre “Guardiola contra el Tea Party

 1. Estem profundament decepcionats
  després del incident ocurregut durant la primera part del partit al
  ministadi, en el transcurs del qual s´ha desplegat una pancarta amb el
  lema REFERENDUM, no han pasat ni deu minuts que empleats del club han
  volgut retirar la pancarta. Abans que la retiresin hem demanat el motiu,
  … ja que la mateixa no insultava ni incitava la violència i no estaba
  colocada en un lloc on es tapés publlicitat ni la visibilitat dels
  espectadors. La primera resposta ha estat, que és un lloc privat i no es
  poden penjar pancartes. Quan li hem dit que nosaltres erem socis, i per
  tant formaven part del club privat. L´argument ha canviat i directament
  ens han dit, ho sento , són ordres del club, procedim a retirar la
  pancarta. No hem volgut polemitzar més i hem deixat que ens retiresin
  la pancarta, i hem abandonat el recinte voluntariament a fi efecte
  d´evitar més incidents. nit molt trista pels valors
  democràtics i de civisme del FCB

 2. Bé, el Barça ha estat durant aquests poquets anys darrers un cert bressol per a pancartes, banderes i altres manifestacions de caire patriòtic o solidari… Però em temo que l’ actual Directiva no es vol comprometre gaire -per no dir gens- amb cap qüestió que faci olor a pàtria, llengua, cultura i altres drets socials i col·lectius… En aquest aspecte no sé si hem anat cap endavant.
  Per cert, el sr. Badia em consta que no n’ ha estat mai gaire partidari de banderes, pancartes i altres proclames…., tot sigui dit.

  • Home, aniria bé que aclarissis què és el que et consta, perquè tal i com ho escrius pot donar peu a treure’n conclusions equivocades.
   Em sembla que la meva trajectòria és inequívoca i no és pas de fa quatre dies. L’avantatge i el risc que tenim els periodistes de premsa escrita és que tot queda registrat a les hemeroteques i avui no cal anar a cap arxiu a comprovar què vam dir fa una colla d’anys, des de casa i amb un ordinador es pot consultar.

 3. Trobo que els serveis del Club han fet el que clia que fessin. Ja fa molts anys que estem en una societat lliure, molt més oberta, i on les tasques de suplència, necessàries en anys de dictadura i de manca de llibertats, ja no esdevenen necessàries. Hi ha els canals i els instruments adients per fer-ho. I això val pera totes les pancartes, les del canto A i les del canto Z, i les del cantons del mig.

  I no es cap tema relatiu als continguts, als fons, sinó a les formes. Les competicions esportives, de tot tipus, no poden esdevenir, per una mena de “bonisme” totalment equivocat, una exposició de llençols de les mes diverses situacions, aspiracions, i històries.
  No s’escau.I ja està.
  Cordialment,
  Andreu

 4. A mi no me parece mal que hayan pancartas mientras no ofendan a nadie ni hagan exaltación de la violencia o algo parecido.

  Pero me parece un poco feo de cara al aficionado pacífico y educado que los servicios del club retiren (presuntamente) una pancarta en el mini que no hace mal a nadie y en cambio los boixos nois puedan estar durante todo un partido en el mini insultando a todo el mundo, incluso hubo un altercado.

  Todo eso ocurrió en el partido contra el villareal b, lo vi personalmente, y se que eran boixos porque llevaban banderas y bufandas del grupo y había muchos con “alopecia” y no paraban con su put* madrid, put* espanyol, put* laporta, put* para arriba y put* para abajo
  y claro ves luego que retiran (presuntamente) una pancarta inofensiva pero luego esos cabezas rapadas (porque no creo que todos fueran alopécicos) pueden insultar (y mas cosas) a diestro y siniestro y piensas que es un poco injusto

  Ese día fui con una amiga valenciana, y mientras sigan asistiendo esos señores tan educados (?) no creo que vuelva. Con mi mala suerte no sería raro que me los encuentre un día que vayan sobrios(?) y pueda terminar recibiendo…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s